Foto Willem
Image default
Bedrijven

Oneens met de maatregelen; brief aan Jaap van Dissel

Gedupeerd door de maatregelen

Al ruim een jaar leven we in tijden van de zogenaamde corona crisis. Omdat virus zo erg om zich heen slaat gaat de crisis gepaard met een ruim aantal maatregelen. Tijdens de lock downs zijn deze maatregelen altijd het strengst. Denk bij deze strenge maatregelen bijvoorbeeld aan een avondklok, de sluiting van horeca maar ook de sluiting van winkels heeft zelfs plaatsgevonden. Logischerwijs zijn er een hoop aantal gedupeerden te benoemen van deze maatregelen. Zo zijn er een hoop aantal horeca zaken failliet verklaard of doen ze er nu alles aan om hun hoof boven water te kunnen houden. Maar ook de winkels zijn gedupeerd samen met de gehele bevolking.

Wie is Jaap van Dissel

Jaap van Dissel is een Nederlander met het beroep van infectioloog. Hij is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. De overheid beslist veel maatregelen en regels op basis van de adviezen van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Jaap van Dissel speelt dus een belangrijke rol bij het adviseren van de overheid over de corona crisis en de bijbehorende maatregelen.

Sommatie brief aan Jaap van Dissel

De Sommatie brief aan Jaap van Dissel is een brief die is samengesteld op verzoek van verschillende ondernemers. In deze brief wordt het ongenoegen beschreven over de wijze waarop de overheid omgaat de corona crisis. Een groot deel van de inhoud van deze brief gaat over de onbetrouwbaarheid van de PCR-testresultaten. Het is logisch dat het belang van betrouwbare testresultaten groot is.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/dagvaarding-jaap-van-dissel/