Foto Willem
Image default
Bedrijven

Alles wat je moet weten over de Cinewall

 

Hier kun je alles lezen wat je moet weten over de Cinewall! Weet je al wat een cinewall is? Dan weet je alles over de laatste trend. Komt de naam cinewall jou onbekend voor? Dan is dat geen probleem, want in deze blog kun je alles lezen over de cinewall!

Wat is een Cinewall?

Een cinewall is een voorzetwand voor een televisie waar je een sfeerhaard in kan bouwen. Een cinewall wordt ook wel een tv-wand genoemd. maar een tv-wand is een te simpel woord voor de prachtige cinewall verschijning. Het is een understatement. De cinewall heeft erg veel voordelen: ten eerste is het mooie van een cinewall dat alle  kabels netjes weggewerkt worden waardoor alles 1 mooi geheel is, een cinewall is ook erg makkelijk schoon te houden en een cinewall kun je op allerlei manieren ontwerpen. Wil je geen cinewall in huis nemen, puur omdat je denkt dat iedereen dezelfde cinewall heeft? Dan heb je het mis! Een cinewall kun je namelijk ontwerpen op verschillende manieren. Dit ligt volledig aan jouw smaak en voorkeur. Het is mogelijk om verschillende materialen, kleuren en afwerkingen te gebruiken. Ook is het mogelijk om laden en kastjes in te laten bouwen. Dit is zeer handig als je een nette woonkamer wilt hebben die altijd opgeruimd lijkt. Heb je kinderen? Open de lades en kastjes en gooi alle losse speelgoed erin. Hou je van sorteren? Het is ook mogelijk om met de cinewall alles zo gesorteerd mogelijk te hebben. 

De voordelen die de cinewall met sfeerhaard met zich meebrengt

De ingebouwde sfeerhaard brengt de cinewall naar een veel hoger level als je van chique houdt! De sfeerhaarden die ingebouwd kunnen worden kunnen ook allemaal op eigen voorkeur uitgekozen worden. Een cinewall is prachtig te combineren met een elektrische sfeerhaard die verlichting geven.