Foto Willem
Image default
Bedrijven

5 restaurant tips

Je bent van plan om je kookgerei een dagje rust te geven. Je bent op zoek naar een restaurant, alleen weet je niet zo goed uit welke wereldkeuken je moet kiezen. In deze blog vind je wat inspiratie voor vanavond.

1 Argentijns

Argentinië produceerd naast goeie voetballers ook hele lekkere gerechten. Kies voor een lekker argentijns restaurant rotterdam centrum voor El Gaucho. De Argentijnse keuken is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een lekker stukje ossenhaas. Dit stuk vlees staat op de meeste menukaarten vermeld als bife de lomo.

2 Chinees

Wie houdt er nou niet van de Aziatische keuken? Bij de Chinees vind je een heel assortiment aan verschillende soorten gerechten. Van gefrituurde loempia’s en uienringen tot zoete soepen en vleesgerechten. Bereid je wel voor om veel te drinken tijdens je diner. In de Aziatische keuken wordt er veel gebruikt gemaakt van zout.

3 Mexicaans

Word je warmer van taco’s en tortilla’s? Kies dan voor een Mexicaan restaurant! Net als bij de Aziatische keuken zul je voorbereidt moeten zijn op meer consumpties. In de Mexicaanse keuken wordt er vaak gebruikt gemaakt van hete pepers en kruiden. Raadpleeg je ober op de mate waarin dit wordt gedaan voordat je je vingers, of in deze context, je mond verbrandt.

4 Turks

De Turkse keuken mag niet ontbreken in deze lijst. Turkse gerechten worden vaak bereid met olijfolie en kunnen daardoor machtig zijn. Begint je maag al te rammelen van verse gerechten die rijk zijn aan smaak zoals börek, köfte of lahmacun? Wacht dan niet langer met reserveren.

5 Nederlands

Nederland heeft geen wereldkeuken, toch? Zeker wel! Zoek voor je avondmaal niet verder als je favoriete snackbar en geniet vanavond van een frietje mayonaise en een kroketje. Een frietje is snel klaar en kost je relatief weinig. Lekker makkelijk!