Foto Willem
Image default
Muziek

Een piano of vleugel kopen bij een echte specialist

Evert Snel is een grote naam in de pianowereld: bij wie anders zou u uw vleugel kopen? Een ware expert op het gebied van pianostemmen, het restaureren van instrumenten en de import van piano’s en vleugels, maakt Evert Snel een betrouwbare plek om uw nieuwe piano of vleugel aan te schaffen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om het aanbod van Evert Snel te bekijken en te kiezen voor de beste vleugel voor u.

Persoonlijk advies bij de aankoop van een pianovleugel

Dankzij de expertise van Evert Snel, bent u hier aan het goede adres voor vakkundig advies en persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste vleugel. De aanschaf van uw piano is natuurlijk een belangrijke keuze en daar wil Evert Snel u bij helpen. Ook het stemmen van de piano kunt u aan hem en zijn bedrijf overlaten.

Helder overzicht van complete aanbod

Op de fijne website van Evert Snel staat het complete aanbod van piano’s en vleugels, gerangschikt per kleur en model. U kunt zoeken op bepaalde merken als u bijvoorbeeld vooral geïnteresseerd bent in een Fazioli vleugel kopen. Ook kunt u kiezen tussen nieuwe instrumenten of de occasion exemplaren. De prijzen staan er op de site bij en anders kunt u natuurlijk altijd bellen om uw vragen te stellen, of het contactformulier op de website gebruiken.

De pianowinkel in Werkhoven

Voor een gesprek met de expert en persoonlijk advies kunt u langskomen in de pianowinkel in Werkhoven, in de buurt van Utrecht. Ook hier wordt u ingelicht over de complete collectie nieuwe en tweedehands vleugels. U kunt er natuurlijk uw favoriete vleugels bespelen en bekijken, om te zien welke u het meest aanspreekt. Als u besluit een vleugel te kopen, wordt u in de winkel natuurlijk direct verder geholpen met alle zaken die daarbij komen kijken, zoals transport. Bij de expert zit u goed!

https://www.evertsnel.nl/