Foto Willem
Image default
Muziek

Maak een vliegende start met de cursus DJ worden voor beginners

Ben je een echt muzikaal talent? Wil je jouw publiek echt voor je winnen? Beschik je daarnaast over een flinke dosis doorzettingsvermogen en motivatie? Op vele muziekscholen vind je allerlei cursussen om jouw discipline te leren beheersen in de dans-, muziek- en musicalwereld. Een populaire opleiding die de laatste jaren op steeds meer muziekscholen te vinden is, is een cursus DJ worden voor beginners. Deze discipline is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en spreekt bij veel kinderen en volwassenen tot de verbeelding. Je hoeft door het volgen van een dergelijke cursus gelukkig niet meer alleen te dromen van een carrière als DJ, maar leert echt de basis van het vak te beheersen.

Een cursus door echte experts

Ben je woonachtig in de Gooi- en Vechtstreek en Eemland en wil je ook een vliegende start als DJ? Dan is de Gooische Muziekschool in Bussum wellicht iets voor jou. Op deze school volg je allerlei rijkserkende cursussen binnen de muziek-, dans- en musicalwereld. Een groot team vakdocenten geven de lessen op 8 verschillende locaties in de regio. De cursus DJ worden voor beginners wordt gegeven door echte professionals die door heel Nederland draaiden. Zij leren je de benodigde technische vaardigheden om jouw gedroomde tracks te draaien. Zo leer je tracks naast elkaar te draaien, in elkaar te laten overlopen en te mixen. Ook maak je de perfecte climax, effecten en loops. De school beschikt over een echte DJ-ruimte waar je alle apparatuur vindt die je nodig hebt. Aan het einde van de lessen heeft het mengpaneel geen geheimen meer voor je!

Ben je enthousiast? Meld je aan!

Voor het volgen van de cursus DJ worden voor beginners heb je geen ervaring of voorkennis nodig, enkel doorzettingsvermogen en een passie voor muziek. Het lespakket bestaat uit 5 cursussen van ongeveer 45 minuten en is te volgen vanaf 10 jaar oud. Ook volwassen kunnen zich aanmelden voor de lessen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de tarieven die de Gooische Muziekschool in Bussum hanteert online of neem vrijblijvend contact op met het team voor meer informatie.

https://www.degooischemuziekschool.nl/