Foto Willem
Image default
Muziek

Een workshop djembé op een locatie naar jouw keuze

Heb je interesse in het volgen van een workshop djembé en wil je dat graag doen op een locatie naar jouw keuze? Die mogelijkheid bieden ze bij Dununba aan. Of je nu djembé wilt leren tijdens een workshop bij jou thuis, bij je sportvereniging, op school of op werk; het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf. Zij verzorgen namelijk diverse percussieworkshops op locaties door het hele land.

De ideale activiteit voor een speciale gelegenheid

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid op de planning staan, zoals een vrijgezellenfeest? Of zijn jij en jouw geliefde verliefd op Afrika en gaan jullie binnenkort trouwen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van gelegenheden waarbij een workshop djembé een waardevolle en unieke toevoeging aan de dag kan zijn. Wat jouw situatie en reden ook is, de muzikanten van Dununba komen maar al te graag bij jou langs voor een djembé workshop.

Kies voor een geheel verzorgd arrangement

Het is begrijpelijk dat je niet altijd een ruimte tot je beschikking hebt, maar toch graag een workshop djembé wilt volgen. Ook in die gevallen biedt Dununba verschillende mogelijkheden aan. Het bedrijf werkt samen met verschillende restaurants door heel Nederland, waardoor ze leuke arrangementen aanbieden. Combineer een workshop djembé met een heerlijk diner en geniet van een dag of avondvullend programma!

Reserveer direct of vraag een prijsopgave aan

Ga jij voor een van de arrangementen van Dununba? Bekijk alle arrangementen op de website en reserveer direct door even te bellen. Wil jij graag een workshop djembé bij jou thuis of op een andere locatie organiseren? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan via de website en weet precies waar je aan toe bent. Voor welke optie je ook gaat, één ding is zeker; je bent verzekerd van een swingende activiteit en leert alle fijne kneepjes van het bespelen van de Afrikaanse djembé.

https://dununba.nl/