Foto Willem
Image default
Bedrijven

Genieten van een jacuzzi door Zonnepanelen IJmuiden

Voordelen van een jacuzzi

Een jacuzzi is een must-have voor iedere tuin. Omdat de jacuzzi verwarmd kan worden tot jouw eigen gewenste temperatuur kun je er het hele jaar van genieten. Je kunt het in de zomer als verfrissing gebruiken en in de winter kun je er lekker warm in gaan zitten. Je hebt geen grote tuin nodig voor een jacuzzi, een oppervlakte van 4 vierkante meter is namelijk al voldoende voor het plaatsen van een jacuzzi. Een jacuzzi in je tuin kan goed helpen in stressvolle momenten. Door een lekker warme jacuzzi in jouw tuin heb je altijd een warm, gezellig plekje om even in te relaxen.

Hoog energieverbruik met een jacuzzi

Om de jacuzzi warm te houden is er veel energie nodig. Als je de jacuzzi 7 dagen per week en 24 uur per dag warm wilt houden dan is er zo’n 6000 watt nodig per dag. Omgerekend komt dit neer op ongeveer 42 euro per maand of 503 euro per jaar. Als je het water nog enkele keren per jaar wilt vervangen komt hier nog een extra schepje boven op. Je ecologische voetdruk wordt dus aanzienlijk vergroot door het nemen van een jacuzzi.

De oplossing; Zonnepanelen IJmuiden

Een goede oplossing voor het verhoogde energieverbruik kan het nemen van zonnepanelen zijn. Zonnepanelen zorgen er voor dat je zelf energie opwekt. Deze extra energie kun je dus gebruiken voor het verwarmen van jouw jacuzzi. Zonnepanelen IJmuiden zorgen er voor dat de zonnepanelen goed geplaatst worden zodat jij zo snel mogelijk van jouw jacuzzi kunt genieten.

 

https://nl-zonnepanelen.nl/zonnepanelen-ijmuiden/