Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Lichtplan laten maken door Lichtkunde

Zakelijk of particulier lichtplan laten maken? Lichtkunde geeft u deskundig advies voor het beste lichtplan. Onze lichtontwerpers maken een passend lichtplan voor uw bedrijfspand, winkel of kantoor. Een passend lichtplan voor uw woning wordt ontworpen naar uw wensen en behoeften. We adviseren u gedurende het hele proces. Creëer nieuw licht in uw bedrijf of woning met een geavanceerd lichtplan. Lichtkunde ontwerpt creatieve lichtplannen op maat. 

Zakelijk lichtplan

Verlichtingsadvies nodig als binnenhuisarchitect, bouwbedrijf o interieurdesigner? Lichtkunde geeft u graag verlichtingsadvies. Samen halen we het meeste uit een ruimte. Onze ontwerpers maken een passend lichtplan voor de ruimte. Alle partijen worden betrokken gedurende het hele proces. We adviseren u over de invulling van de functie van de verlichting. De sfeer van de verlichting is een belangrijk onderdeel van het verlichtingsplan. Kosten en energiebesparingen worden meegenomen in het ontwerp. Onze ontwerpers buigen zich over de normen, voorschriften, lichtberekeningen en installatietekeningen. 

Lichtplan laten maken

Bij Lichtkunde kunt u een particulier lichtplan laten maken. In een kennismaking leren we uw persoonlijke wensen kennen. Een verlichtingsplan is persoonlijk en moet aansluiten bij de inrichting van de woning. Licht is belangrijk voor de sfeer van een ruimte. Met een lichtplan haalt u alles uit de verlichting en creëert u uitstraling en sfeer. U kunt een lichtplan laten maken voor uw woning of bedrijfspand. Plan eenvoudig een kennismakingsgesprek in. De ontwerpers nemen uw specifieke wensen mee in het ontwerp. De ontwerpers betrekken u bij het lichtplan van begin tot eind. 

Licht maakt verschil

De verlichting in een ruimte is cruciaal voor de uitstraling en sfeer. Lichtkunde neemt het ontwerp van uw lichtplan en de elektrotechnische installatie volledig op zich. De ontwerpers maken creatieve, duurzame en sfeervolle lichtplannen. Een lichtplan biedt uiteenlopende mogelijkheden voor uw ruimte. Wij bieden voor elke wens een passende oplossing. Onze ontwerpers staan voor u klaar om u van verlichtingsadvies te voorzien. Wij zorgen voor een deskundig, persoonlijk en inspirerend lichtplan. We denken ook mee met de interieur van de ruimte. Ontdek onze werkwijze en vraag voordelig verlichtingsadvies aan bij Lichtkunde. Licht kan ook het verschil maken in uw kantoor of huis!