Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Vier redenen om een kersttrui te kopen

De reclames komen in de kerstsferen, steden worden versierd met kerstverlichting en steeds meer supermarkten zijn voorzien van het kerstassortiment; de kerst is in zicht! Gedurende de tweedaagse feestdag staat de gezelligheid centraal.

Er wordt vaak veel gelachen aan de gedekte kersttafel; een mooie eigenschap van de kerstdagen. Het is gek dat veel familieleden in een nette, zwarte outfit verschijnen: het ging toch om gezelligheid? Laat het merken en hijs jezelf in een foute kersttrui. Nog niet overtuigd? Lees hieronder nog vijf extra redenen om een kersttrui aan te schaffen.

Ideaal tijdens de koude dagen

Tijdens de kerst dragen we massaal truien: ze zijn in alle vormen, kleuren en vormen verkrijgbaar. Heerlijk warm en nog altijd modieus. Hierdoor zal de kersttrui een ideaal kledingstuk zijn om de koude dagen mee door te komen. De originele foute kersttruien zijn gebreid, dat nog meer warmte biedt.

Kerst volledig ervaren

De kerstdagen brengen een bepaalde sfeer met zich mee. De mooie momenten worden nog magischer gemaakt door de kerstlampjes, kerstliedjes en open haard. De kerst wordt dan ook vaak geassocieerd met geluk. Breng jezelf alvast in de gelukkige sferen door het dragen van een kersttrui. Je ervaart de feestdag immers volledig als je zelf ook geheel in stijl bent.

Op diverse wijze te combineren

De kersttrui bestaat uit diverse kleuren. Hierdoor is het vaak gemakkelijk om de kersttrui te combineren. Match de trui met een rode rok of met groene accessoires.

Het maakt je blij

Uit Britse onderzoeken is gebleken dat mensen, zowel mannen als vrouwen, vrolijker worden dan felle kleuren en lichten. Vooral blauw en groen blijken grote invloed te hebben op de stemming van de mannen en de kleuren blauw, paars en oranje bij de vrouwen. De foute kersttruien bestaan uit diverse kleuren, waardoor de truien positief effect hebben op jouw humeur.

http://uglyxmas.be