Foto Willem
Image default
Gezondheid

Wat doet een massage met je lichaam?

Wist je dat massages erg gezond zijn voor ons lichaam? Niet alleen voelen we ons na een massage heerlijk ontspannen, maar massages hebben ook vele andere voordelen. Zo verbeteren massages onze bloedsomloop, helpen ze bij de afvoer van afvalstoffen en zorgen ze ervoor dat we beter slapen. Daarnaast kan een massage ook wonderen doen voor onze geest. In dit artikel lees je meer over de voordelen van massages!

Welke massages kun je nemen en waar zijn ze goed voor?

Er zijn verschillende massages die je kunt nemen, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Zo is er de sportmassage, die ervoor zorgt dat je spieren soepel blijven en minder snel verzuren tijdens het sporten. Ook is er de ontspanningsmassage, waarbij het lichaam volledig tot rust gebracht wordt. Welke massage je ook neemt, massages zijn altijd goed voor ons lichaam! Een zwangerschapsmassage wordt gedaan bij vrouwen die veel last hebben van rugpijn of stress ervaren.

Massages worden in sommige gevallen ook gebruikt om bepaalde blessures of chronische ziektes te genezen. Zo kunnen massages bijvoorbeeld helpen bij het genezen van migraine, hoofdpijn en spierpijn. Ook kan een massage de bloeddruk verlagen of het cholesterolgehalte in het lichaam verbeteren.

Kortom: massages zijn niet alleen ontspannend, maar ook erg gezond voor ons lichaam! Neem dus regelmatig een massage als je wilt genieten van alle voordelen die massages met zich meebrengen! Boek je massage bij Yules Masseert!

Hoe lang duurt een massage?

De duur van massages verschilt per behandeling. Zo duurt een sportmassage bijvoorbeeld korter dan een ontspanningsmassage, omdat deze minder tijd nodig heeft om de spieren te ontspannen. De gemiddelde duur van massages ligt tussen de 30 en 60 minuten.

Hoeveel kost een massage?

Ook de kosten van massages verschillen per behandeling. Zo zijn er massages die je al voor €30,- kunt boeken, maar er zijn ook massages die meer dan €100,- kosten. Het is dus maar net wat je budget is en wat je wilt bereiken met de massage.