Foto Willem
Image default
Kunst en Kitsch

Kleine kabouters waar koop je die?

Niet iedereen houdt ervan. Maar de mensen die wél van tuinkabouters en kabouters houden kunnen maar bij weinig winkels terecht om hun favoriete tuinbeelden te kopen. Met een beetje geluk vind je in een groot tuincentrum soms nog een stelling met enkele kabouters staan. Maar meestal zijn de kabouters zeer schaars. En dat is jammer want eigenlijk zijn ze heel erg leuk!

Waar koop je die tuinkabouters dan?

Zoals we al schreven kun je een poging wagen bij het dichtsbijzijnde tuincentrum. Maar mocht dat geen succes opleveren dan blijft er nog een goede optie over. Namelijk bestelling via het internet. Wij hebben de website tuinkabouter-kopen.nl gevonden en hier vind je me toch een boel kabouters. Nou hier kun je als kabouterliefhebbers helemaal losgaan hoor.

De leukste vind ik zelf die kleine tuinkaboutertjes met tuingereedschap in hun handen. Die gastjes doen alijd net alsof ze heel hard aan het werk zijn. Maar die kleintjes zijn dus ook erg leuk om gewoon binnen neer te zetten. Op de vensterbank of schouw of zelfs op de kinderkamer kun je deze vriendelijke mannetjes met puntmutsjes neerzetten.

Koop je een kabouter voor de kinderkamer? Kijk dan van te voren even goed van welk materiaal de kabouter gemaakt is. De meeste zijn gemaakt van porselein en zijn dus wel breekbaar. Als je een kunststof exemplaar koopt, zal deze ongetwijfeld langer mee gaan. De kunststof beelden blijven trouwens breekbaar. Dus voorzichtigheid blijft geboden!

Het tuinbeeld voor mensen die niet van kabouters houden

Overal waar liefhebbers zijn, zijn ook mensen die het helemaal niets vinden. En ja, dat geldt ook voor onze lieve tuinkabouters. Ook aan deze mensen heeft de fabrikant gedacht. Hij heeft namelijk een tuinbeeld ontworpen met een grote valse kat die alle kabouters vertrapt en op eet. Een heel angstaanjagend tafereel voor in de tuin waar tuinkabouters absoluut niet welkom zijn. Ook dit tuinbeeld vind je in de zojuist genoemde webwinkel.

https://www.tuinkabouter-kopen.nl/