Foto Willem
Image default
Kunst en Kitsch

Giclée afdrukken van uw kunst maken voor verkoop

Bent u een fotograaf of kunstenaar en wilt u graag uw kunst aan meer volgers en bewonderaars uitdelen? Dan is dit zeker mogelijk als u gebruikmaakt van het afdrukken in giclée. Dit is een methode waarbij uw foto’s of een kopie van uw kunstwerk wordt afgedrukt op hoogwaardig fotopapier of canvas, waarna het kan worden toegezonden aan iedereen die hier een afdruk van wil ontvangen. U bent zo niet langer beperkt aan het verkopen van het origineel, maar kunt met hetzelfde kunstwerk meerdere mensen gelukkig maken. Uiteraard kunt u voor het origineel nog de hoofdprijs vragen, echter verdient u aanzienlijk meer bij als u hiervan ook afdrukken laat maken in giclée. Bij Re-Art kunt u erop vertrouwen dat dit zorgvuldig wordt uitgevoerd en enkel de beste inkt wordt gebruikt.

Zorgvuldige afwerking van afdrukken

Het afdrukken van kunst op giclée papier is ondertussen verheven tot een kunst op zichzelf. Er gaat niets verloren aan de kwaliteit van uw oorspronkelijke kunstwerk, aangezien een betrouwbare afdruk hiervan wordt gerealiseerd. Hoogwaardige inkt wordt gebruikt om vegen of lijnen te voorkomen. Ook zullen de afdrukken die volgens deze techniek op de juiste wijze worden volbracht, lange tijd meegaan en behouden blijven. Bij giclée prints wordt een uv-werend vernis aangebracht, waardoor de kwaliteit decennialang goed blijft. Bij Re-Art bent u verzekerd van kwaliteit en dit wordt gewaarborgd door het kwaliteitskeurmerk ‘Certified Art Giclée’ waar Re-Art zich hard voor heeft gemaakt.

Meerdere oplages van eenzelfde kwaliteit

Door uw foto’s of kunstwerk af te laten drukken volgens de giclée techniek, kunt u meerdere oplages laten afdrukken. De kwaliteit wordt hierbij altijd behouden, waardoor uw volgers allemaal kunnen genieten van eenzelfde prachtige weergave van uw originele foto of schilderij. De afmetingen kunnen hierbij verschillen, zodat ook mensen met een lager budget alsnog een afdruk van uw kunst kunnen aanvragen en ontvangen. U kunt uw kunst zo onder de aandacht bij een veel ruimer publiek brengen.

https://www.re-art.com/