Foto Willem
Image default
Dienstverlening

Uw logo laat u professioneel borduren bij deze borduurstudio in Utrecht

Bent u op zoek naar bedrijfskleding waarmee uw bedrijf echt opvalt bij de klant? Laat uw logo professioneel borduren door deze borduurstudio in regio Utrecht. Met een geborduurd logo op uw bedrijfskleding als T-shirts, truien, jassen en bodywarmers stralen uw medewerkers eenheid en kwaliteit uit. Doets Borduurstudio maakt dankzij hun moderne ontwerp- en productiemethoden uw logo met alle details exact na op uw kleding.

Uw logo wordt zo exact mogelijk nagemaakt

Deze borduurstudio in regio Utrecht heeft jarenlange ervaring als het gaat om het borduren op textiel en andere stoffen. Bijna niets is te gek bij deze specialist! Deze expert heeft een ruim assortiment aan borduurgaren op voorraad, in verschillende soorten en kleuren. Zo kunnen zij uw logo exact weergeven op de kleding. Heeft u een logo met veel kleine details? Ga dan voor de textielsoort linnen. Als u er niet uitkomt, kunt u altijd het enthousiaste personeel van deze borduurstudio in Utrecht om hulp of advies vragen.

Wilt u weten wat het gaat kosten?

De kosten van de productie van bedrijfskleding met een geborduurd logo op textiel hangt af van verschillende factoren. Daarom krijgt u van deze borduurstudio in Bilthoven in de regio Utrecht vrijblijvend een persoonlijke offerte waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. De totale prijs is onder andere afhankelijk van de wijze waarop u uw logo of ontwerp aanlevert, de afmetingen van uw logo, het aantal steken en uw gewenste oplage. Voor meer informatie kunt u de website van deze borduurstudio in Utrecht bezoeken.

Ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen

Bent u benieuwd naar de eventuele prijs voor uw opdracht? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij deze specialist. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met deze borduurstudio met een fabriek in Bilthoven, Utrecht. De contactgegevens vindt u online op de website van deze specialist. Neem contact op en ontdek wat deze borduurstudio voor u en uw bedrijf kan betekenen!