Foto Willem
Image default
Fotografie

Foto in glas ter nagedachtenis aan uw dierbare

Uw dierbaren houdt u het liefst altijd bij u. Dat is niet altijd mogelijk en daarom zijn onze in glas gelaserde foto’s zo waardevol. We bieden zowel 2D als 3D. Zo kunt u de herinnering aan uw dierbaren nóg levendiger houden. All-in Crystal beschikt over de beste apparatuur. Deze geavanceerde lasermachines laseren uw foto kraakhelder ín het glas en niet erop. Hierdoor blijft de buitenkant van het glas onaangeroerd en glad.

We gebruiken altijd hoogwaardig kristalglas voor uw opdrachten.

2D formaat

Kiest u voor foto in glas 2D, dan verwerken wij uw foto zoals deze is aangeleverd. Indien nodig zullen wij de foto optimaliseren om de beste kwaliteit af te leveren. Dat doen we geheel kosteloos. Natuurlijk komt het wel eens voor dat het formaat van uw foto niet geheel overeenkomst met uw keuze voor het glas. Dan nemen we contact met u op en bewerken desgewenst de foto aan om deze passend te maken.

 

3D, net iets meer diepte

Een foto blijft altijd een plat vlak. Wij beschikken echter over technieken om uw foto van 2D naar 3D te verlevendigen. Doordat er zo vanaf de zijkant gezien een silhouet ontstaat, krijgt uw foto meer diepte en wordt het nog levendiger. Dit kan overigens ook met een foto van uw huisdier bijvoorbeeld. Het beste resultaat wordt verkregen als de foto vanuit het vooraanzicht is genomen.

Uw foto in kristal in de spotlights

Door uw foto op een lichtplateau te plaatsen, kunt u uw foto in glas nóg meer diepte geven. Wij adviseren u dit lichtplateau in de gewenste bijpassende grootte mee te bestellen met uw foto in glas. Dit scheelt u verzendkosten achteraf.

Vlotte verzending en persoonlijke service

Met onze service bent u binnen vijf dagen na uw bestelling verzekerd van ontvangst. Bovendien verpakken wij uw kostbare foto foto in een luxe geschenkverpakking. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iemand zo’n schitterende herinnering cadeau te geven. Ook hebben we de mogelijkheid om er een spoedzending van te maken. Hiervoor dient u slechts telefonisch contact met ons op te nemen.

Wilt u uw foto liever niet uploaden of vindt u dat lastig, dan bent u tevens van harte welkom in onze studio in Ootmarsum. Dat kan zelfs in de avonduren of het weekend. Neemt u dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Benieuwd geworden naar wat we nog meer te bieden hebben? Ons bijzonder ruime assortiment vindt u op All-In crystal.nl

Voor al uw levendige herinneringen hebben wij een kristalheldere oplossing.

https://www.all-incrystal.nl/