Foto Willem
Arts / Photography

Een video laten monteren is een echte aanrader

Een video laten monteren is niet iets waar je direct aan denkt als je net terugkomt van een heerlijke zomervakantie. Maar wees eens eerlijk? Hoe vaak heb je de afgelopen jaren gedacht: ‘Als ik thuis kom van deze vakantie, ga ik direct aan de slag om een gave video van alle opnames van de vakantie te maken!’ Best vaak volgens mij. Ik herken dat wel. Ik had dat ook. Elk jaar opnieuw. Toch kwam het er nooit van. Elke keer na een heerlijke zomervakantie met mijn gezin in eigen land of in het buitenland, nam ik me stellig voor om alle beelden die gemaakt zijn te verzamelen om er iets moois van te maken. Toch is dat niet een keer gebeurd. Eenmaal thuis, begint de stress en drukte van alledag weer. Na een dag hard werken, had ik geen fut meer om alle beelden door te spitten om er iets moois van te maken. www.muziek-blogs.nl

Your Film Memories heb ik een video laten monteren

Daarom ben ik zo blij met Your Film Memories die ik voor het eerst dit jaar heb ingeschakeld om een video te laten monteren. Een video van ons gezin op vakantie in Turkije deze zomer. Het is geen ellenlange video geworden waar je urenlang voor moet gaan zitten. Met allerlei saaie stukken die je niet aan je vrienden en familie durft laten zien. Nee, juist niet. Samen hebben we ervoor gekozen om een korte, maar sfeervolle impressie van de allerleukste momenten van onze vakantie professioneel te laten monteren in een video.

Veel keuzes om een video te laten monteren

Voor het laten monteren van een video van onze vakantie hebben wij gekozen voor pakket Blauw. De kosten vielen wat ons betreft reuze mee. Je krijgt immers een levenslange herinnering aan een geweldige zomervakantie. Een herinnering die je steeds weer terug kunt halen om van te genieten. Een video laten monteren, pakket Blauw, kost slechts € 100. Hij is zo gaaf geworden! Elke keer dat ik de video bekijk, word ik weer blij. Binnen no-time ben ik weer terug in Turkije. Ik geniet er telkens weer van. De leukste, mooiste en grappigste momenten die wij nooit meer willen vergeten, zijn professioneel gemonteerd. En weet je wat het leukste is? Ik was de regisseur van onze eigen video! De kanjers van Your Film Memories hebben precies gedaan wat ik ze vertelde: welk thema ze moesten gebruiken, welke muziek en welke teksten. Het is een waardevolle aanschaf gebleken.

Volgende zomervakantie is alweer geboekt!