Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Glanzende haren en fantastische kapsels

Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk kun je weer een afspraak maken bij de kapper! Jouw coronakapsel kon inmiddels weer wat opgefrist worden met nieuwe highlights, een stuk eraf en ander kleurtje erin. Wanneer de clubs namelijk weer open mogen, vrienden en familie probleemloos weer over de vloer mogen komen en collega’s en studenten elkaar weer mogen ontmoeten op de campus of op het werk moet jouw haar er natuurlijk wel weer fris en fruitig uitzien. Wil jij jouw lokken door een betrouwbare, professionele kapper laten knippen in een kapsalon waar er naar jouw wensen en eisen geluisterd wordt? Plan dan een afspraak bij One Kappers of kom langs bij de kapper delft zonder afspraak!

Verwend worden bij de kapper

One Kappers is niet zoals de gemiddelde kapper, die vrij snel na het verwelkomen van de klant begint met knippen. Deze dames- en herenkapper delft besteedt namelijk allereerst aan jouw specifieke wensen, eisen en eerdere ervaringen bij andere kappers om een beeld te kunnen vormen van het eindresultaat. Op die manier wordt er niet afgegaan op het gevoel van de kapper, maar wordt dit gevoel gecombineerd met de daadwerkelijke wensen van de klant. Wanneer deze twee overeenkomen, kan de afspraak écht beginnen. Het haar zal gewassen worden en ook is het mogelijk om een aanvullende hoofdhuidmassage te boeken. Dan is het tijd om te beginnen met de knipbeurt, waarin de wensen en ideeën in praktijk gebracht zullen worden. Aarzel je tijdens het knippen? Dan is er te allen tijde ruimte om even te overleggen met de kapper en aanpassingen te maken. Afknippen kan namelijk altijd, maar bijknippen is niet mogelijk!

Op naar One Kappers!

Kan jij niet wachten tot de schaar in je haar gezet wordt om er een fantastisch nieuwe coupe van te maken? Maak dan een afspraak bij One Kappers!

https://www.onekappers.nl/