Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Help! Welk schoonmaakmiddel heb ik nodig?

Nog niet zo lang heb jij een nieuwe woning gekocht en niet zomaar een woning, nee: een kluswoning. Dat betekent dat er veel moet gebeuren om het huis volledig op te knappen, waaronder het plaatsen van nieuwe wanden of gipswanden ter versteviging van de huidige muren. Ook zullen er nieuwe raamkozijnen geplaatst moeten worden, moeten de muren en het plafond voorzien worden van een likje verf en ben je genoodzaakt om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Gelukkig heb jij oog voor zaken omtrent het interieur en beschik je over de juiste kennis om het huis om te toveren in een droomwoning. Om die reden schiet het al aardig op en hoef je alleen nog maar het hele huis van top tot teen schoon te maken. Echter, welke schoonmaakmiddelen zouden geschikt zijn voor de verschillende oppervlaktes, die gereinigd moeten worden?

Voor ieder materiaal het juiste schoonmaakmiddel

Wie op zoek is naar uiteenlopende schoonmaakartikelen is bij Fayon aan het juiste adres. Deze groothandel biedt namelijk een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen, zoals ecologische schoonmaakmiddelen voor de duurzame schoonmaker of industrieel reiniger voor de werknemer in een horecakeuken. In huis mag uiteraard geen allesreiniger ontbreken, maar ook ontkalkmiddelen, tapijtreiniger, afwasmiddel en glasreiniger zijn onmisbaar voor huishoudelijke schoonmaakbeurten. Door de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken voor het reinigen van verschillende oppervlakten, voorwerpen en materialen zorg je er namelijk voor dat het materiaal grondig gereinigd wordt zonder dat de kwaliteit ervan aangetast wordt. Gebruik dus geen tapijtreiniger voor het laten glanzen van de ramen en gebruik niet klakkeloos bleekmiddel op een oppervlak.

Advies nodig?

Raak jij in de war van al deze verschillende soorten en maten schoonmaakartikelen en kun jij dus wel wat advies gebruiken? Dan maakt Fayon je graag wegwijs in het assortiment van de groothandel om de juiste producten te vinden en adviseert het bedrijf je met passie in de mogelijkheden voor jouw schoonmaakklus.

https://fayon.nl/