Foto Willem
Arts / Photography

Adviesbureaus voor boeren

Ze zijn de afgelopen jaren als kool uit de grond geschoten en zijn nu ook in één keer onmisbaar in het bedrijfsleven. Het gaat hier over bureaus die zijn gespecialiseerd in het geven van advies en het verbeteren van bedrijfsstrategieën. Deze adviesbureaus dekken vaak maar een specifiek vakgebied af, zodat zij ten alle tijden hoogwaardig advies kunnen geven. Zodoende zijn er vandaag de dag zelfs agrarische adviesbureaus.

Een van deze agrarische adviesbureaus is Wijsman agrarisch advies- en handelsbureau, gebaseerd in Zoetermeer. Het bureau is in januari 2005 door Sander Wijsman opgericht. Het agrarisch advies- en handelsbureau Wijsman B.V. is begonnen als een bureau dat zich met name bezighield met advies over energiebesparing en het leveren van de producten die dit konden bewerkstelligen. In de loop der jaren na de oprichting was Wijsman B.V. in staat om een landelijke dekking aan te bieden met behulp van freelance-adviseurs. Zodoende is het bureau zich steeds meer bezig gaan houden met agrarisch advies. Het bureau is, zoals de naam al prijsgeeft, gespecialiseerd op het gebied van agrarische handel en geeft ook advies met betrekking tot agrarische aspecten. De kernwerkzaamheden van het bureau zijn onder andere het uitzetten van een agrarische strategie die bij uw bedrijf/ boerderij past, meedenken en leveren van de inrichting en de belangrijkste werkzaamheid van allemaal voor Wijsman, namelijk kostenbesparing.

Sinds 2011 houdt Wijsman zich ook bezig als een dealer van een zogenaamd ‘Cowhouse’. Voor de mensen die niet thuis zijn in de agrarische sector en/of de veehouderij, zal het woord Cowhouse maar vreemd in de oren klinken. Maar in de veehouderij is het een term die steeds vaker ten gehore komt. Een Cowhouse is in feite gewoon een stal voor het vee, maar dan compleet uitgerust met allerlei technische en duurzame snufjes/ technologieën om het vee zo de best mogelijke omgeving aan te kunnen bieden.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl