Foto Willem
Arts / Photography

50 jaar getrouwd

Het was eindelijk zover, mijn ouders waren 50 jaar getrouwd en gingen het groots vieren. De hele familie zou uitgenodigd worden ter gelegenheid van 50 lange jaren het met elkaar volgehouden te hebben, 50 jaren getrouwd zijn en 50 jaar elkanders partner en toeverlaat te zijn. Het moment dat je ouder 50 jaar getrouwd zijn is toch wel erg mooi, een goed voorbeeld om te hebben en iets waar je naar op kunt kijken. Ik wou graag voor mijn ouders een passend cadeau vinden, iets wat persoonlijk was maar ook die 50 jaar getrouwd zijn illustreerde. Iets moois waar ze een aantal jaren later nog steeds van zouden kunnen genieten, niet een simpel gebruiksvoorwerp die verder niets betekende. Ik had moeite met op een goed idee komen voor een cadeau van 50 jaar getrouwd zijn, dus ging ik het Internet op om te beginnen aan mijn zoektocht.

Het perfecte cadeau voor 50 jaar getrouwd zijn

Moge de hemel Google prijzen voor het snel oplossen van problemen, namelijk een mooi en persoonlijk cadeau idee vinden voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd waren. Na slechts vijf minuten van onderzoek had ik al een goed idee gevonden waar ik mee verder ben gegaan. Ik durf eigenlijk niet meer voor te stellen hoe dat was geweest in de tijden vòòr het Internet, ik huiver er bijna van. Maar wat was nou dat perfecte cadeau? Wat zou mijn ouders blij maken voor hun 50e trouwdag? Welke meesterzet zou ik zetten om ze gelukkiger te maken op de dag dat ze 50 jaar getrouwd zouden zijn? Ik zal je niet langer in spanning laten zitten. Het cadeau dat ik gevonden had, en uiteindelijk heb gemaakt voor mijn ouders was een glossy!

Zielsgelukkig

Misschien zie je niet in waarom een glossy het perfecte cadeau is om te vieren dat mijn ouders 50 jaar getrouwd zijn. Stil maar, ik zal het je uitleggen. Normaal komen alleen modellen, sterren en mensen met problemen in een glossy terecht. Ditmaal kon ik echter helemaal zelf een glossy maken en indelen rondom het thema van 50 jaar getrouwd zijn, waardoor mijn ouders voor een dagje sterren waren! Kijk voor meer informatie op www.jilster.nl