Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

Wat te verkrijgen bij Regge Tegels?

Er is ontzettend veel te verkrijgen bij Regge Tegels. Ze hebben een breed en gevarieerd assortiment: keramisch parket, PVC, keramische wand- en vloertegels. Regge Tegels & Vloeren biedt zakelijke en particuliere klanten de mogelijkheid om hun wensen te realiseren. 

Veelzijdige stijlen

Regge Tegels verwerken en tonen allerlei stijlen, designs en afwerkingen in hun assortiment om zo iedere klant te helpen met hun wensen. Onderstaand benoemen we meerdere stijlen die Regge Tegels opneemt in hun assortiment.

Een natuurhoutlook

Een houten vloer, maar net wat anders? Regge Tegels heeft keramisch parket en PVC vloeren met een houtlook. Keramisch parket zijn eigenlijk stenen tegels die exact op een houten vloer lijken. Bij de PVC vloeren wordt er op het kunststof materiaal een houtlook verwerkt. Beide vloeren zijn gemakkelijker te onderhouden dan een houten vloer. Daarom zijn dit ideale vervangers voor een houten vloer.

De natuursteenlook

Wil jij gaan voor een echte natuurlijke look en feel? Dan zijn de keramische natuursteentegels misschien wel wat voor jou! Eigenschappen van echt natuursteen worden na gemaakt in keramiek en komen terug in keramische natuursteentegels. De voordelen van praktisch keramiek zijn in vrijwel alle natuurstenen te verkrijgen. Denk hierbij aan oneffenheden en kleurschakeringen.

Wandtegels

Regge Tegels biedt ook een ruim assortiment aan wandtegels. De collectie bestaat uit prachtige kleuren, designs, stijlen en structuren. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft, er is voor ieder wat wils! Of je nu houdt van rustige feel, kleurrijk of modern, ze hebben het allemaal. Een voordeel is ook dat de wandtegels overal te gebruiken zijn. Denk aan een toilet, keuken, badkamer en kledingkamer

Het gehele assortiment bekijken is natuurlijk ook mogelijk. Neem een kijkje op de website van Regge Tegels. Je kan daarnaast ook langsgaan in de showroom in Enter!

 

https://www.regge-tegels.nl/