Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Trendy kerstoutfit

Het einde van het jaar is inzicht, de dagen worden korter, het wordt kouder buiten en de straten zijn versierd met verlichting. Het is alweer bijna kerst dat betekent gezellige avonden met familie en vrienden, eeuwenoude kerstmuziek, de kerstboom mag weer uit de kast en natuurlijk leuke cadeaus voor elkaar. Een belangrijke vraag die iedereen zich elkaar jaar stelt is hoe kleed ik me dit jaar met het kerstdiner? Ga je in pak of kies je voor een foute outfit zoals een foute kersttrui of een fout kerstpak?

De foute kersttrui is een trend die over gekomen is uit Groot Brittannië en de Verenigde Staten. Daar draagt iedereen al jarenlang een foute kerstkleding met de kerst. Vroeger waren de foute kersttruien oubollig en werden ze gebreid door je oma. Nu is deze trend niet meer weg te denken en zijn er talloze hippe kersttruien met leuke patronen er in. Bovendien is een foute kersttrui veel comfortabeler dan strak in het pak. Het enige wat je hoeft te doen is een kersttrui aan te schaffen en de regel die bij deze trend geldt is hoe fouter de trui hoe beter. Het mooie van de foute kersttrui trend is dat iedereen er aan mee kan doen. De doelgroep is eigenlijk iedereen van jong tot oud.

Om de foute kerstoutfit compleet te maken kan je bijvoorbeeld foute kerstsokken of kerstlegging aanschaffen. Wil je het nog een stap verder gaan? Versier dan je hoofd en koop een foute kerstmuts of een rendierdiadeem. Als dit nog niet goed genoeg is voor je kun je als man zijnde je outfit afmaken met een kerststropdas en als vrouw zijnde fout kerstoorbellen.

Wil je toch liever in pak gaan maar liever niet in een formeel pak? Kies er dan voor een fout kerstpak. Een fout kerstpak is een stijlvolle variant op de foute kersttrui. In een kerstpak kom je stijlvol en grappig voor de dag. Tijdens het familie kerstdiner zal jij degene zijn die de aandacht zal stelen en wie wil er nou niet tijdens het kerstdiner in de spotlight staan?

https://www.uglyxmas.nl/