Foto Willem
Image default
Dienstverlening

Thuisgekomen en een rattenplaag in je huis?

Kijk dan is naar de beste ongediertebestrijding bij jou in de buurt. Ongedierte is natuurlijk nooit leuk. De beesten weg krijgen is vrijwel onmogelijk, zonder de juiste kennis en apparatuur. Raadpleeg daarom altijd een specialist die weet wat hij doet. Daarnaast zorgt een flinke plaag ook voor schade aan eventueel je huis of bedrijf, doordat ze alles kapot knagen. Dan kunt u beter eenmalig een groep professionals laten komen, die je garanderen dat je van de plaag afkomt. Zo word je eenmalig op kosten gejaagd maar ben ber er wel van af. Daarnaast geeft de ongediertebestrijding ook  tips om een rattenplaag te voorkomen.

Soorten ongedierte waar u wellicht last van heeft

De meest voorkomende ongedierte dichtbij huis zijn toch wel de muizen en ratten. Maar ook de grootste angst van elke vrouw de kakkerlakken. Daarnaast gebeurd het ook vaak dat de eigenaren van veehouderijbedrijven, een grote wespenplaag aantreffen in bijvoorbeeld hun schuur. Ook deze halen wij voor u weg, daarnaast hebben ook veel mensen last van houtvretende beesten. De houtworm en de boktor zijn daar het grootste voorbeeld van, ze vreten zich door de houten balken van de constructie van huizen van mensen. hierdoor wordt het hout erg zwak en heb je er nou meer zitten, dan kan dit zorgen voor instortgevaar. Daarnaast rekent de ongediertebestrijding ook af met schimmels.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bestrijding

In eerste instantie wachten mensen vaak te lang met het inschakelen van de ongediertebestrijding. Omdat ze het in eerste instantie zielig vinden voor de beesten, dit zorgt er wel voor dat de beesten vaak al te veel schade hebben aangericht aan de woning. Daarom zijn wetenschappers voortdurend bezig met het ontwikkelen van een gas dat de dieren tijdelijk moet verdoven. Zodat ze rustig en diervriendelijk uit de woning kunnen worden verwijderd, en buiten kunnen worden losgelaten.