Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

Stop door middel van een vape met roken!

Stoppen met roken kan erg lastig zijn, vooral als je dit al voor een hele lange periode hebt gedaan. Gelukkig zijn er middelen die het stoppen makkelijker kunnen maken. Een voorbeeld hiervan is een vape. In deze blog gaan wij jou meer vertellen over de vape. Lees dus snel verder!

Waarom moet ik stoppen met roken?

Misschien vraag jij je af waarom je moet stoppen met roken: je vindt het lekker en het helpt je te concentreren. Maar, je zult vast weten dat roken ook erg ongezond is. Roken kan namelijk tot erg veel ziektes leiden, waardoor jij minder lang te leven hebt. Ook zorgt het voor een verhoogde bloeddruk, waardoor middelen tegen een hoge bloeddruk slecht werken voor rokers. Daarnaast vinden veel niet-rokers roken onhygiënisch, door de geur en het rook zelf. Genoeg reden om te stoppen dus.

Wat is een vape?

Een vape, ook wel bekend als de e-sigaret, is een elektrische vorm van een sigaret. De vape is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waarvan de batterij en het e-liquid de belangrijkste zijn. Zonder batterij kan je geen gebruik maken van de vape, omdat hij dan simpelweg niet werkt. Het is bij een vape dus ook essentieel om deze vaak genoeg op te laden. Het e-liquid is interessant voor rokers, omdat dit de mogelijkheid creëert om te stoppen met roken, aangezien je hier kan bepalen of jij nicotine aan je vape toevoegt. Met het e-liquid bepaal jij ook de smaak van de vape; deze smaken kunnen erg variëren. 

Waarom vapen?

Vapen is de ideale eerste stap naar stoppen met roken, omdat je niet direct stopt met roken. Door het e-liquid bepaal jij namelijk zelf hoeveel nicotine je aan je sigaret toevoegt: je kan dit gemakkelijk gedoseerd laten afnemen. Zo maak jij de stap om volledig te stoppen met roken een stuk kleiner, omdat je deze verdeelt in allemaal kleine stapjes. 

Vapen is echter ook een goed alternatief voor roken, voor als jij niet wilt stoppen met roken. Het biedt namelijk meer afwisseling, doordat jij zelf de smaak bepaalt. Ook is het minder schadelijk voor je lichaam.

Waar koop ik een vape?

Wil jij graag een vape kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Nicotinebase! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de ultieme vape-ervaring, zoals veel verschillende aroma’s en e-liquids, maar ook verder toebehoren. Heb jij nog vragen over het vapen? De specialisten van Nicotinebase beantwoorden deze graag voor je.

https://www.nicotinebase.nl/nl/