Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Scriptiebegeleiding van online experts steeds populairder

Scriptiebegeleiding van online experts steeds populairder

 

Professionele, online scriptiebegeleiding is een fenomeen dat in groeiende mate populariteit verwerft onder moderne studenten. Centrum voor educatieve ondersteuning Scriptium is een online bedrijf dat tegen scherpe tarieven dergelijke scriptiebegeleiding verzorgt. Elke student wordt na het indienen van een aanvraag gekoppeld aan een scriptiebegeleider die scriptiebegeleiding op maat kan bieden.

 

Begeleiding van een externe partij

Online scriptiebegeleiding is een welkome aanvulling op de scriptiebegeleiding die de onderwijsinstelling verzorgt. Deze online begeleiders staan voor je klaar via Skype, mail en telefoon en kunnen te allen tijde bereikt worden. Bovendien zijn het vakexperts met jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten. Zij zijn dus net zo didactisch ingesteld als de scriptiebegeleider van school. Online scriptiebegeleiders van Scriptium hebben als hoofddoel jou helpen met je persoonlijke scriptieprobleem. Ze nemen alle tijd voor je en kunnen veel persoonlijker en gerichter feedback op de scriptie geven.

 

Werkwijze

Het begint met een aanmelding van de student via de website. Een uitgebreid contactformulier vraagt de student bijvoorbeeld in te vullen voor welke opleiding de scriptie geschreven wordt en over welk onderwerp de scriptie gaat. Voor alle studierichtingen heeft Scriptium experts klaarstaan. Als je dus specifiek op zoek bent naar scriptiebegeleiding in Amsterdam, is dat mogelijk en vul je dat in. Het formulier komt dan bij Scriptium terecht en zij nemen contact met je op. Binnen enkele uren zorgen ze dat je een telefonisch kennismakingsgesprek hebt met jouw begeleider waarna het begeleidingstraject kan beginnen.

 

Betalingen

Scriptium verstrekt na het telefoongesprek een offerte met daarin een uurprijs en totaalprijs. Het aantal uren scriptiebegeleiding in de offerte is gebaseerd op jouw persoonlijke aanvraag en de ureninschatting van de toegewezen scriptiebegeleider. Scriptium maakt heel duidelijk dat de offerte op geen enkele manier een betalingsverplichting met zich meedraagt. Het is simpelweg een indicatie van de financiële kant van zaken zodat je weet waar je financieel aan toe bent. Je kunt tijdens het traject er op elk moment voor kiezen om de begeleiding stop te zetten. Je betaalt dan alleen voor de uren begeleiding die je al gehad hebt. Zo gaat het overigens ook voor studiebegeleiding en bijles van Scriptium.

 

Studievoordelen

In een onderwijsklimaat waarin studeren steeds duurder wordt en waar je zeker geen studieachterstand wil oplopen vanwege de kosten die dat met zich mee brengt, is het aan te bevelen te zorgen dat je de controle over de studie behoudt. Zorg dat je slagen niet afhankelijk is van de grillen van de onderwijsinstelling of de mening van de schoolbeoordelaar. Met onderwijsondersteuning vanuit een gespecialiseerd bureau als Scriptium optimaliseer je jouw kansen en zorg je dat je in control je studie kunt voltooien. Scriptiebegeleiding is niet de enige vorm van hulp die door Scriptium aangeboden wordt. Voor moeilijke vakken is er studiebegeleiding of bijles, voor moeilijke tentamens is er tentamentraining en je kunt ook teksten en scripties eenmalig laten nakijken op taal en feedback op de inhoud ontvangen.