Foto Willem
Arts / Photography

schotels

Schotels en haar karakteristieke uitstraling kennen we allemaal. Ze zijn in Nederland vooral veel te zien in huizen waar veel mensen graag televisie willen zien die niet in Nederland wordt uitgezonden. Een schotel is dan de oplossing omdat deze schotels zenders kunnen ontvangen van over de hele wereld omdat ze verbonden zijn aan een satelliet.

Alleen nu is het ook mogelijk de schotel niet alleen thuis te bevestigen maar ook mee te nemen op reis. De travel vision schotel verkrijgbaar op deschotelshop.nl bijvoorbeeld. deze schotel is zo krachtig dat hij onder een boom kan staan en nog steeds ontvangst heeft. Ideaal voor op de camping dus. Maar ook kan deze schotel nog steeds zenders ontvangen over de hele wereld, handig als u het buitenlandse nieuws wilt volgen, terwijl de schotel in beweging is. Voorheen moest de schotel in een bepaalde stand staan en daar in blijven omdat anders de verbinden verloren zou gaan maar met de technologie van de travel vision is dat dus niet meer nodig. Deze volledig mobiele schotel kan het aan om zelfs in de buurt van water nog het ontvangst optimaal door te kunnen geven voor een optimale kijkervaring.

Naast een optimale kijkervaring heeft deze schotel ook een optimale prijskwaliteit verhouding. Hij is namelijk al voor een paar honderd euro verkrijgbaar en het gemakt van een mobiele schotel voor zo weinig geld was voorheen werkelijk waar echt gewoon helemaal ongekend. Ook is dat een voordeel voor de rest van de branche want van deze technologie kunnen andere bedrijven ook weer dankbaar gebruik maken tegen een kleine betaling aan de schotel winkel die hier het eerst mee kwam.

Een ware doorbraak in de televisiebranche dus. Ondanks het feit dat televisie kijken wel steeds minder populair wordt nu ook een hoop zenders gewoon op internet te verkrijgen is.

https://www.deschotelshop.nl/