Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar de beste popcorn machine

Op zoek naar de beste popcorn machine

Natuurlijk, een zak magnetron popcorn is handig, maar er gaat niets boven zelfgemaakte popcorn. Toch hebben we allemaal wel eens problemen gehad met mama’s oude air popper uit de jaren ’80 of een partij popcorn die aanbrandde op het fornuis. Wat u wilt is de beste popcorn machine voor uw volgende filmavond of Netflix binge-watch.

Er zijn een heleboel modellen op de markt, hoewel-weg van de basis lucht poppers van vroeger. Nu kunt u een partij knapperige, boterachtige popcorn maken in de magnetron (zonder het verpakte spul te kopen) of op het aanrecht of zelfs op het fornuis.

De criteria is:

  • Capaciteit: Niet iedereen wil bergen popcorn maken. Onze Test Kitchen zocht naar poppers die batches van alle groottes maken.
  • Knalprestaties: We willen popcornmakers die alle korrels poppen (of bijna) en geen maïs verbranden. De popcorn moet knapperig en heerlijk zijn.
  • Gebruiksgemak: Popcorn maken moet eenvoudig zijn! Een goede popper moet gemakkelijk te bedienen zijn. Een snelle blik op het instructieboekje volstaat om aan de slag te gaan.
  • Snelheid: Niemand wil te lang wachten op verse popcorn! Onze professionals hebben voor elke popper getimed hoe lang het duurde om perfecte popcorn te maken.
  • Schoonmaken: Onze testkeuken is altijd op zoek naar producten die gemakkelijk schoon te maken zijn. Hoe makkelijker een apparaat schoon te maken is, hoe vaker u het zult pakken.
  • Prijs: Een popper is geen alledaags apparaat, dus we weten dat u niet veel geld wilt uitgeven. Een goede popcorn popper moet betaalbaar zijn.

Hoe geef je smaak aan popcorn?

Veel popcornmakers gebruiken helemaal geen olie of boter, wat betekent dat je je snack moet kruiden. Maar hoe voeg je smaak toe (behalve boter dan)? Hier zijn enkele smaakcombinaties om je te inspireren bij de volgende aflevering:

  • Kruidenmixen: Breng je popcorn naar een hoger niveau en strooi je favoriete kruidenmengsels erover. Je kunt zelfs je eigen hartige popcornkruidenmix maken.
  • Ga voor zout en zoet: Gezouten popcorn is een must, maar als je zoet toevoegt, bereik je nieuwe niveaus van heerlijkheid. Probeer zelfgemaakte popcorn, popcorn met kaneel of popcorn met chocolade en pecannoten met de beste popcorn machine.
  • Meng het: Vergeet niet dat popcorn een geweldige component is voor snackmixen. Voeg noten, pretzels en zelfs snoepjes toe voor een combinatie die iedereen zal willen proeven.

Veelgestelde vragen

Hoe werken popcornmakers?

De precieze manier van poppen hangt af van het type beste popcorn machine dat je koopt. Er zijn elektrische, oven-, microgolf- en heteluchtpoppers. Elektrische popcornmakers, popcornmakers op de kachel en popcornmakers voor bioscopen gebruiken hete olie om de korrels te poffen en hebben een roerarm die de korrels in beweging houdt om ze gelijkmatig te verhitten en aanbranden te voorkomen. De olie wordt verwarmd door een elektrisch apparaat aan te zetten of door een ovenmodel boven een brander te verhitten.

Hoe groot zijn popcornmakers?

De grootte van de beste popcorn machine hangt af van het type dat je koopt. Sommige magnetron popcornmakers, zoals de siliconen modellen op onze lijst, zijn maar een centimeter of twee hoog als ze ingeklapt zijn voor opslag.

De hoogte van magnetronmodellen van plastic of glas en elektrische popcornmakers hangt af van de grootte van de kom. Gemiddeld zijn deze modellen ongeveer 8 tot 12 centimeter hoog. De hoogste popcornmakers zijn bioscoopmodellen. Countertop modellen zijn ongeveer 1,5 tot 2 meter hoog, terwijl cart-style poppers meestal dubbel zo hoog zijn.

Koop de Beste Keukenmachine!