Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Online drumles

Altijd al willen leren drummen? Dan kan je zeker eens een kijkje nemen bij Online Drumles. Deze drum school is de grootste Online drum school van Nederland met meer dan 4000 leerlingen. Heb je niet genoeg vrije tijd om drumlessen te volgen naast je baan of studie? Door het programma dat de website van Online Drumles biedt, kun je zelf bepalen wanneer je de lessen volgt. Online Drumles maakt het ook mogelijk om het programma gratis uit te proberen voor twee weken. De ideale plek dus als je toch de stap zet om te leren drummen.

Iedereen kan leren drummen, dat is de garantie die Online Drumles biedt. Als je er niet uitkomt met de methode van Online Drumles, zorgen ze ervoor dat ze je persoonlijk helpen. Dit doen zij op verschillende manieren: een skypesessie met een gecertificeerde leraar van Online Drumles zodat er gekeken kan worden waar je tegenaan loopt, een uitnodiging om mee te doen in het DrumLab of een uitnodiging voor een privéles met één van de gecertificeerde leraren van Online Drumles.

Drumlessen kunnen vaak duur uitpakken en veel tijd vergen. Online Drumles hanteert daarom een lage prijs. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van de videolessen, wat het dus mogelijk maakt dezelfde les meerdere keren te volgen.

Het aanbod van de lessen blijft altijd groeien, wat betekent dat er altijd nieuwe lessen zijn en je nooit uitgeleerd raakt. Naast de bovengenoemde garanties die Online Drumles geeft, bieden zij ook de mogelijkheid om een drumstel te huren. Wil jij je buren niet teveel tot last zijn? Dan kun je ook een elektrisch drumstel huren. Ze bieden verschillende adviezen aan als je ervoor kiest om er één te huren. Als het drumstel je goed bevalt kan je ook nog de keuze maken het drumstel te kopen na de huurperiode.

https://www.onlinedrumles.nl/