Mannen met baarden gefotografeerd in Arnhem

Of het nou koks zijn, advocaten, notarissen, stukadoors of loodgieters. Iedereen is anders, en iedereen heeft andere ideeën en idealen. Maar de onderstaande fotograaf heeft één ding gevonden wat ieder van deze mensen verbind. Het hebben van een extravagante baard. 

Mannen met baarden 

Joppe fotografie Arnhem heeft de tijd genomen om een mooie collage op te zetten van mensen die allemaal een zeer speciale of ‘epische’ baard dragen. De reden dat ze dit heeft gedaan is omdat ze gefascineerd is door mensen en op deze manier een verbintenis zag bij mensen waar die normaal niet gezien wordt. Het feit dat ze allemaal een extravagante baard dragen maakt ze onderdeel van een grotere groep. Ze is daarnaast geïnteresseerd in de passie van de mensen die ze fotografeert en vindt het dan ook leuk om een klein interview te doen met de gefotografeerde zodat ze erbij kan vermelden wat zijn hobby’s en idealen zijn. 

Expositie te bezichtigen

De expositie van de lijn ‘mannen met baarden’ is te bezichtigen in Arnhem. Deze zal er staan van 17 September tot en met 4 November. Er zullen tijdens de opening van de expositie barbiers aanwezig zijn die de mensen kunnen verzorgen van een soortgelijke strak-uitziende baard of een andere mooie coupe. Waar ieder maar gelukkig van wordt. 

Ook benieuwd?

Je kan je zelf ook laten fotografen bij Joppe Fotografie. Benieuwd naar een soortgelijke foto als die van de ‘mannen met baarden’ collectie? Of bent u geïnteresseerd in een meer zakelijke foto? Er is een divers aanbod aanwezig waarbij u zelf kunt kiezen wat u het beste schikt. Van portretfoto’s tot foto’s in een weiland, alles is mogelijk. Zoek nu contact op met Joppe Fotografie en boek voor uzelf een afspraak of inventariseer naar de mogelijkheden.