Foto Willem
Arts / Photography

Lekker nicotine vrij roken? Bestaat dat nou wel?

Een sigaretje roken is langzamerhand bijna taboe aan het worden. Nagenoeg overal zijn rokers niet meer instaat een sigaret op te steken. Heel logisch eigenlijk: het roken van sigaretten is niet alleen schadelijk voor de roker zelf, maar ook voor de personen die de rook mee inademen. Gelukkig is er een alternatief voor zij die toch eens lekker willen zitten puffen van een sigaret zonder de schadelijke bijwerkingen: de e-sigaret. Deze combineert heel handig het genot dat een sigaret biedt samen met een gezonde levensstijl. Je ademt bij een e-sigaret namelijk uitsluitend waterdamp in en vormt deze damp helemaal geen gevaar voor je longen.

Is de e-sigaret dan nou werkelijk zo een goed alternatief?

Natuurlijk wel. De e-sigaret moet worden gevuld met een speciale vloeistof die vervolgens wordt verwarmd. Door de vrijgekomen damp in te ademen krijg je hetzelfde gevoel als bij het roken van een sigaret. Ook de e-sigaret plaats je gewoon tussen te lippen en kan de damp naar je wenst worden geïnhaleerd. Een heel leuke bijkomstigheid van deze sigaret is dat de vloeistof die moet worden bijgevuld in verschillende smaken komt. In de webwinkel van Mr-joy.nl is er een ruim assortiment aan deze smaken verkrijgbaar en zal je dus zeker wel eentje vinden naar je smaak.

Ook bestaat er altijd nog de mogelijkheid om een e-sigaret heel leuk te “personaliseren” met de aanschaf van diverse accessoires. Dit geeft aan de e-sigaret wel een heel aparte betekenis in vergelijking met het traditionele “kankerstokje”