Foto Willem
Image default
Dienstverlening

Laat uw chronische pijnklachten behandelen bij een specialist

Heeft u voortdurende of terugkerende pijn die langer aanhoudt dan de normale genezingsperiode voor een ziekte of verwonding? Dan kan het best eens zijn dat u te maken heeft met chronische pijnklachten. Het liefst rekent u hier natuurlijk zo snel mogelijk mee af, maar daarvoor heeft u wel de juiste hulp nodig. Een bezoek naar de huisarts, psycholoog of fysiotherapeut levert u wellicht iets op, maar wat als de behandelingen bij hen u ook niks oplevert? Dan laat u uzelf het best doorverwijzen door uw medisch specialist naar Revalis.

Een pijn- en vermoeidheidsspecialisten onder één dak

Ervaart u al een paar maanden veel last in uw schouder of bijvoorbeeld nek en lijkt niks te helpen? Dat belemmert dit u enorm in uw dagelijks leven. Deze pijn heeft namelijk invloed op alle gebieden van uw leven. Dan wordt het oppassen dat u niet in een negatieve neerwaartse spiraal terecht komt. Daar komt u namelijk maar lastig uit. In de meeste gevallen is een globale aanpak nodig om chronische pijn te beoordelen. Na zorgvuldige diagnostiek, krijgt u daarom bij Revalis een bij u passend behandelprogramma. Niet alleen voor chronische pijnklachten, maar ook wanneer u blijvende vermoeidheid ervaart bieden deze specialisten u een oplossing op maat. Hier werken ze met unieke interdisciplinaire behandelprogramma’s (MSRZ of SGGZ). De behandeling bestaat uit groepssessies, waarin het algemene kader wordt besproken, en individuele sessies. Gedurende de behandeling leert u op een andere manier om te gaan met de chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid. Hierdoor ervaart u al snel dat u beter functioneert en de vermoeidheidsklachten uw leven niet meer beheersen.

Meld u aan voor een behandelprogramma

De behandeling die u bij Revalis krijgt voor uw chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid is intensief, maar kortdurend waarbij u veel contact heeft met lotgenoten. Wanneer u zich wilt aanmelden heeft u een verwijzing van uw medisch specialist of huisarts nodig. Voor vragen over de dienstverlening neemt u het best telefonisch contact op.