Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Ideaal voor uw eigen terras

Voor veel mensen is het terras een soort verlengstuk van de woonkamer, waarin vooral in een zonnige periode kan worden genoten van het weer. Veel mensen besteden veel aandacht in het aanrichten van hun tuin, het creëren van de juiste sfeer is belangrijk. Dit begint al bij de ondergrond, gaan je voor een tuin met veel groen of juist voor een moderne tuin met verschillende technische aspect. Het kiezen van de juiste tegels is belangrijk

 

Er zijn verschillende manieren om u tuin in te richten, een daarvan is het betegelen. De een houd van stenen tegels de andere van houdt. Een soort tegel die vaak wordt gebruikt zijn keramiek tegel. Deze tegels worden samengesteld door verhitting, bijvoorbeeld in een oven. Soms gaat dit gecombineerd met druk waarbij minimaal twee elementen aanwezig zijn. Een daarvan is non-metallisch en de ander mag zowel niet metallisch zijn als metallisch.

 

Het winnen van deze grondstoffen gebeurt grotendeels op een milieuvriendelijke wijze. Na het winnen van de klei is de grond nog steeds erg vruchtbaar en beschikbaar voor landbouw of kan het dienen als natuurgebied. Een voordeel van keramiek tegels is; dat afgekeurde tegels kan worden gerecycled of hergebruikt. Je kan het opnieuw vermalen tot poeder en fijn bersen, daarna bak je het weer. Tegenwoordig is speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol onder de bevolking en moeten wij blij zijn dat er op zo’n milieuvriendelijke manier kan worden geproduceerd.

 

Het onderhouden van deze gebakken tegels gaat heel simpel, dit maakt het ook aantrekkelijk om het aan te schaffen. Het is niet net als een grasveld waar je bijna om de maand kan gaan maaien. In eerste instantie is het een investering maar als je verder kijkt is het een duurzame oplossing voor in uw tuin.  Veel mensen zijn u al voor gegaan nu u nog.

https://www.bricksandstones.nl/