Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Goedkoop een website laten maken door experts

Ik wilde graag voor mijn bedrijf een website laten maken met een bepaald budget. Iedereen kijkt tegenwoordig veel op het internet op informatie te krijgen over verschillende bedrijven of om daar online producten aan te schaffen. Daarom leek het voor mij ook geschikt als ik ook een website liet maken voor mijn bedrijf, zodat ik meerdere klanten kon bereiken. Maar ik heb niet een groot budget, dus moest ik zorgvuldig gaan zoeken.

Een website maken op een snelle manier

Ik moest dus een website laten maken maar met een twist. Er was een budget en ik wilde hem redelijk snel hebben, zodat ik er meteen aan de slag mee kon. Veel bedrijven hebben mij geweigerd vanwege mijn krappe budget. Maar gelukkig was er een bedrijf die mij wel en mijn budget accepteerde. Dat bedrijf was Site To Go, zelfs de naam klonk meteen goed bij mij. Met hun bedrijf hebben ze allerlei verschillende soorten templates aan websites die zo aangepast kunnen worden tot jouw eigen stijl. Het zou hier meer om de conversie gaan dan het design zelf. Dit vond ik totaal niet erg, want ik zocht juist wat meer conversie met mijn website. Na een goede kennismakingsgesprek, zouden ze aan de slag gaan met de wensen die ik had. Binnen een paar weken hadden ze al het eerste design klaar liggen om te bekijken.

Blij met het eindresultaat

Nadat ik de eerste versie had gecontroleerd, heb ik nog een paar aanpassingen gegeven. Maar verder waren ze al erg dichtbij met wat ik precies wilde. Nu is de website al een paar maanden live en ik ben er zo blij mee. Mijn bedrijf heeft hierdoor een flinke boost gekregen en steeds meer klanten komen naar de website en vullen het contactformulier in! Ik kan Site To Go niet genoeg bedanken voor hun goede en harde werk.

Contact

Meer weten over de producten en diensten van Site To Go? Bekijk dan de website van SiteToGo voor meer informatie over het laten maken van een website. U vindt daar ook meteen alle contactgegevens als u eventueel een afspraak wilt maken.