Foto Willem
Arts / Photography

De mooiste zwembaden van de wereld

Het is altijd leuk om op vakantie te gaan. Je wilt dan natuurlijk graag naar een plek waar je lekker kunt gaan genieten. Velen gaan dan ook vaak naar een meer of naar de zee, om daar lekker af te koelen na een dag in de zon te hebben gelegen. Er zijn echter ook een aantal zwembaden die echt wel de moeite waard zijn.

De vierde plek van de mooiste zwembaden ter wereld, bevindt zich in het Marina Bay Sands Hotel in Singapore en wordt de Infinity Pool genoemd. Je kunt dit zwembad vinden op de 57e verdieping van het hotel. Vanaf hier krijg je een geweldig uitzicht over de city line van de stad. Dit zwembad is het hoogst gelegen zwembad in de hele wereld. Vooral ’s avonds zal dit een prachtig effect geven, omdat de hele stad dan is verlicht, en jij dit vanuit het zwembad kunt zien.

De derde plek hoort bij het Ubud Haning Gardens Hotel, gelegen in Bali, Indonesië. Dit complete zwembad bestaat uit meerdere lagen, en is dus heel speciaal en uniek. Je zou kunnen zeggen dat je je zo als het ware bevindt in het midden van de jungle, terwijl jij aan het zwemmen bent. Dit geeft je een fantastisch uitzicht over de hele jungle en de rijstvelden van Bali.

Op nummer twee staat Sal Anfonso del Mar. Je kunt dit zwembad vinden in Algarrobo, een klein stadje dat vlakbij Santiago de Chili ligt. Het zwembad is een kilometer lang en bevat water vanuit de Stille Oceaan. Je kunt hier duiken, surfen en andere watersporten beoefenen.

Het mooiste zwembad is gelegen in Tanzania. Er ligt een zwembad in de Four Seasons Safari Lodge in Serengeti, en hier kun je een zwembad vinden die je een uitzicht geeft op de wilde natuur.

Een zwembad heeft natuurlijk wel aardig wat onderhoud nodig. Het is daarom ook nodig om het zwembad afdekken met een zwembad afdekking.

 

http://www.zwembadafdekkingen.nl