Foto Willem
Arts / Photography

De mooiste foto’s schieten met een drone

Bij Foto Willem ben je van ons gewend om de beste tips te krijgen op het gebied van fotografie. Nu hebben we vandaag wel een hele originele tip voor je: namelijk het schieten van foto’s met een drone. Maar waarom kun je met een drone eigenlijk van die mooie opnamen maken? We lichten het kort voor je toe in dit artikel.

Opnames vanuit bizarre hoeken

Een drone met camera heeft als voordeel dat je vanuit de lucht kunt opnemen. Zo kun je dus uit ongelooflijke hoeken een opname schieten. Dat levert natuurlijk fantastische beelden op. Je kunt dus foto’s maken die je normaal niet zo makkelijk zou kunnen maken, of waar je zeer geavanceerde apparatuur voor nodig hebt. Wel zo makkelijk dus dat dat nu allemaal heel eenvoudig met een drone kan.

Super kwaliteit foto’s 

Nu denk je misschien, ja dag met een drone kun je toch nooit zulke goede opnames maken als ik met mijn super dure spiegelreflex camera kan. Nou, dat kun dus wel. De drones van vandaag de dag zijn namelijk zeer gevanceerd, je kunt er geweldige beelden mee opnemen.

Zo zijn er bijvoorbeel drones die foto’s kunnen maken in Full HD en zelfs in 4K beeldkwaliteit. Niet verkeerd natuurlijk voor het schieten van mooie foto’s.

Heb jij al eens foto’s gemaakt met een drone? En wat vond je ervan? Ben jij ook al een fan van drone opnamen?