De gezondheid trend

Doe jij al mee aan de trend? Overal zie je het voorbij komen de superfoods, het fitnessen, de gezonde levensstijl, geen koolhydraten dieet en ga zo maar door. Een gezonde levensstijl staat de laatste jaren erg in de schijnwerpers. En dit wordt vooral gebruikt door middel van social media. Je ziet allemaal fitness foto’s voorbij komen, veel salades en andere gezonde recepten. Suiker is hierbij een no-go, alleen op je ´cheatdag’ dan mag je uit je dak gaan en eten wat je wilt. Maar wat vinden mensen hier nou van, is dit een goede stimulatie om ook te gaan sporten of vinden ze het alleen maar nep over komen?

Dit is verschillend per mens. sommige vinden het een goede motivatie om zulke mensen te volgen en de anderen worden er alleen maar meer onzeker van. En tja is het nou ook de oplossing om gelukkig te zijn? Mensen zijn heel erg verschillend van elkaar en dat is maar goed ook. Maar dit betekend ook dat een bepaald dieet voor iedereen werkt. Je moet naar je eigen lichaam luisteren en zorgen dat je doet waar het lichaam om vraagt. Ook hebben lang niet alle mensen de tijd om elke dag naar de sportschool te gaan. Bijvoorbeeld mensen die fulltime aan het werk zijn, die staan om half 7 op in de ochtend en zijn weer laat thuis.

Je hoeft natuurlijk echt niet elke dag naar de sportschool te gaan en op salades te leven. Als je zorgt dat je genoeg vitamines binnen krijgt en probeert om zoveel mogelijk te bewegen. Bijvoorbeeld de trap nemen in plaats van de lift of met de fiets gaan in plaats van met de auto, dan kom je al in de goede richting. Ook heb je supplementen die je hierbij kunnen helpen bijvoorbeeld vitamine D of 5-HTP.

http://www.topvitamins.nl