Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

De drie meest talentvolle voetballers in Europa

We kennen ze allemaal wel, de sterren van het hedendaagse voetbal: Ronaldo, Messi, Neymar, Lewandowski en ga maar door. Spelers die het al jarenlang op topniveau laten zien. Maar ook zij worden elke dag ouder, waardoor er nieuwe jongens op moeten staan. In deze blog lichten we drie grote talenten uit, die de komende tien jaar weleens het mondiale voetbal kunnen overnemen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

 

Pedri

Een Spaanse baltovenaar. Heeft een vergelijkbare lengte als andere Spaanse grootheden. Denk aan Iniesta, Xavi en David Silva. Alleen is Pedri een mix van deze drie. De kleine Spaanse middenvelder is aan de bal zó goed, dat hij nauwelijks balverlies leidt. Daarnaast verricht hij ontzettend veel loopwerk en staat hij ook verdedigend zijn mannetje. Ook kan hij andere spelers met één splijtende pass alleen voor de keeper zetten. Daarom is hij op 18-jarige leeftijd al onmisbaar bij FC Barcelona en het Spaanse nationale elftal. Een naam van wie we ongetwijfeld de komende jaren veel gaan horen.

 

Vinicius Junior

Hij kwam als groot Braziliaans talent naar Real Madrid om het gat van Ronaldo op te vullen. Iets dat als een onmogelijke opgave leek. Nadat hij de eerste jaren inderdaad moest wennen aan het Europese voetbal, is hij dit seizoen uitgegroeid tot één van de gevaarlijkste linksbuitens van Europa. De snelheid en techniek waren al jarenlang onnavolgbaar, maar nu hij ook beter is gaan afwerken, heeft Vinicius alle aspecten in zich om de komende jaren tot één van de beste aanvallers van de wereld te groeien. Het consistent blijven is daarin het belangrijkste. Toch vergeten mensen nog weleens dat hij nog maar 21 jaar is.

 

Vlahovic

Terwijl Pedri en Vinicius Junior al langer aan de deur klopten als groot talent, is Vlahovic misschien een onbekende in dit rijtje. De Servische spits is dit seizoen de blikvanger in de Italiaanse competitie. Zijn scoringsdrift is ongekend en het is een hele complete speler. Hij schiet de ballen er van alle hoeken en standen, hij is fysiek sterk en ook koppen gaat hem prima af. Onlangs heeft hij de transfer gemaakt naar Juventus, die daarvoor flink in de buidel moest tasten. En dat doen ze natuurlijk niet zo maar: De Italiaanse topclub ziet Vlahovic als dé nummer 9 voor de komende vijf a tien jaar. Van hem gaan we dus ongetwijfeld nog veel horen.


Wil jij, net als deze drie talenten, zelf ook lekker voetballen en de bal tegen de doelnetten rammen? Kijk dan eens op de website van Your Sport Deal. Zij hebben veel keuze uit verschillende voetbalmaterialen en bieden dat aan voor een scherpe prijs!

https://yoursportdeal.nl/