Foto Willem
Image default
Dienstverlening

Check je hang- en sluitwerk bij aankoop van een nieuw huis

Wanneer je voor een nieuw huis gaat kijken is het belangrijk om te letten op een aantal dingen. Natuurlijk is de staat van het huis belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de energierekening en natuurlijk de vraagprijs van het huis. Iets wat mensen vergeten is het hang- en sluitwerk. Sommige oude huizen zijn namelijk nog niet voorzien van goed hang- en sluitwerk. Dit betekent dat inbrekers heel erg makkelijk het huis in kunnen komen. Bel dus meteen naar een slotenmaker uit eindhoven. Daarbij is het sowieso erg verstandig om alle sloten te vervangen wanneer je gaat verhuizen.

Oude eigenaren

Zo zorg je er namelijk voor dat de oude eigenaren van het huis niet meer binnenkomen. Het kan namelijk gebeuren dat deze reserve sleutels hebben laten maken. Deze sleutels dienen normaal gesproken aan de nieuwe eigenaren van het huis overhandigd te worden. Toch komt het vaak voor dat dit niet gebeurd. Dit kan komen omdat deze sleutels worden vergeten of omdat een oude eigenaar expres deze sleutels niet afgeeft. Het gevolg is dat iemand dus gewoon in je huis kan komen zonder dat jij het weet. Mocht de relatie met de vorige bewoner niet al te goed zijn dan wil je deze natuurlijk helemaal niet in je huis hebben. Bel dan dus de slotenmaker uit eindhoven. Vervang het hang- en sluitwerk wanneer je gaat verhuizen!

Een inbraak kan altijd gebeuren

Toch kan het gebeuren dat er wordt ingebroken dan is het belangrijk om vooral kalm en rustig te blijven. Vraag je buren of zij iets hebben gezien. Daarnaast is het ook verstandig om de politie te bellen. Overigens is het ook verstandig om een melding van de inbraak door te geven in de buurtpreventieapp. Eventuele punten van aandacht kunnen zo worden doorgegeven.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-eindhoven/