Foto Willem
Arts / Photography

Beste bedrijfssoftware van dit jaar

Als bedrijf is digitalisering erg belangrijk. Het is dan ook handig om goede software te gebruiken om processen te vergemakkelijken en te versnellen. Ik heb een aantal programma’s op een rijtje gezet die je als bedrijf zeker eens moet overwegen om te gebruiken.

Werving en selectie software is erg verstandig om te nemen als je een middel tot groot bedrijf bent. Voor kleinere bedrijven is het misschien niet nodig omdat je deze activiteiten zelf kunt doen. Als het bedrijf begint te groeien is het wel handig om dit soort software te gebruiken. Document management is daarbij ook van belang. Zoek je een bedrijf dat deze software aanbiedt? Kijk eens op mysolution. Zij hebben erg goede en snelle software voor een normale prijs.

Teamleader is een tool die jou workflow regelt. Alles gaat een stuk sneller als je deze software gerbruikt. Je kunt de klanten beheren, leads volgens, activiteiten inplannen en facturen inzien en versturen. Je kunt Teamleader ook koppelen met andere software. Denk aan Mailchimp om mailtjes te versturen, maar ook Dropbox om bestanden te delen en het social media platform LinkedIn. Ben je juist meer op zoek naar een boekhoudprogramma? Dan is Visma eAccounting wat voor je. Met deze software kun je gratis boekhouden, factureren en zelfs trainingen volgen. En dat is allemaal gratis voor een jaar. Daarna betaal je een maandelijks bedrag. Liever software voor een CRM systeem? Dan is SuperOffice wat voor jou. Met deze software krijg je hulp bij het zoeken, benaderen en behouden van klanten. Het is heel gebruiksvriendelijk en gericht op middelkleine bedrijven. Voor startende bedrijven is WeFact een fijn programma. Hiermee kun je een overzicht krijgen  van je administratie. Maak online facturen, ontvang betalingen en je kunt offertes versturen en ontvangen. Je kunt deze software ook op de mobiele telefoon gebruiken. Tegenwoordig gebeurt dat steeds vaker.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home