Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Belang van het internet

In deze tijd van zelfisolatie en het advies; “Blijf thuis” is het internet belangrijker dan ooit. Want het overgrote gedeelte van ons leven gaat nu over het internet. We doen onze boodschappen online, we werken online en we zien onze vrienden en familie online. Dit betekent dat het hebben van goede elektronica belangrijker dan ooit is.

Zoals bijvoorbeeld goede Wi-Fi. Elektronicawinkels zien een enorme stijging in het verkoop van Wi-Fi versterkers sinds het begin van de lock down. Dit komt omdat er nu veel meer mensen vanuit huis gebruik maken van de Wi-Fi en de kwaliteit dus gedeeld moet worden. Hierdoor wordt de Wi-Fi slechter. Ten slotte zijn er ook de mensen die altijd al slechte Wi-Fi hadden, maar er gewoon geen last van hadden omdat ze het niet zo vaak gebruikten. Ook zij kopen nu ineens heel veel meer Wi-Fi versterkers, omdat het nu ineens wel erg belangrijk is.

Daarnaast is ook het hebben van een goede laptop ineens heel belangrijk. Want op een laptop die er een paar minuten over doet om een site te laden, valt natuurlijk niet te werken. Of wat te denken van laptops waarvan de microfoon kapot is. Dan wordt zo videogesprek toch wat lastiger. Er zijn dus ook veel meer laptops verkocht in de afgelopen 2 maanden. Opvallend is dat steeds meer mensen de laptop zelf samenstellen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel functies op een laptop kunnen zitten, waarvan de meeste mensen nog niet eens de helft gebruikt. Want met een gaming laptop samenstellen let je op totaal andere dingen dan je op zou letten als je de laptop voor je werk wilt gebruiken. Vandaar dat mensen graag de touwtjes in eigen handen nemen en zelf aan de slag gaan met het maken van hun perfecte laptop, helemaal afgesteld op wat zij er mee willen gaan doen.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/