Foto Willem
Image default
Dienstverlening

Baby eerste jaar boek

Baby eerste jaar boek

Iedere ouder weet dat het eerste jaar van jouw kind razendsnel voorbij gaat. Het is dan ook belangrijk om dit eerste en bijzondere levensjaar vast te leggen. Je kunt ervoor kiezen om wat foto’s te maken, maar uiteindelijk vergeet je helaas toch veel van dit bijzondere jaar. Een baby eerste jaar boek is dan ook een ultieme uitkomst. Hier kun je niet alleen foto’s in opslaan, maar ook leuke teksten en lijstjes bijhouden. Lees gauw verder waarom jij dit boek niet mag missen voor het eerste jaar van jouw kind.

 

Zoveel nieuwe dingen en zoveel veranderingen

Het leven verandert voorgoed met een baby. Je weet soms van voren niet, dat je van achteren leeft. Het is na een aantal jaar dan ook een bijzonder jaar om op terug te kijken. Door gebruik te maken van een baby eerste jaar boek, kun je tot in de kleinste details dit jaar goed vereeuwigen. Waar je sommige zaken gauw vergeet, hoeft dit niet dankzij het boek.

 

Meer dan een fotoalbum en dagboek

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf een dagboekje met foto’s bij te houden, maar veel ouders verzuimen op een gegeven moment in deze taak. Het is veelal te eentonig. Dit B is zoveel meer dan enkel een fotoalbum en dagboek. Waar het klopt dat je genoeg ruimte hebt voor foto’s en tekst, is dit boek veel dynamischer. Je kunt vooraf ingestelde lijstjes bijhouden en dit boek is vooraf duidelijk vormgegeven. Zo heb je ruimte om de eerste woordjes op te schrijven, de groei bij te houden en andere handige functies. Dit is erg leuk om later terug te zien.

Dit boek voor het eerste levensjaar van de baby is onmisbaar voor iedere ouder. Ben je zelf zwanger? Bestel dit boek dan nog voordat jouw baby komt. Ook is dit babyboek voor het eerste jaar van de baby een perfect kraamcadeau of cadeau voor de babyshower. Zo help je de kersverse ouders om het eerste levensjaar van de baby nooit meer te vergeten en mooi te kunnen vereeuwigen.