Foto Willem
Arts / Photography

Agrarische advies- en handelsbureau Wijsman.

Voor ieder bedrijf zijn er adviesbureaus in overvloed, maar waar kunt u terecht voor advies over agrarische aspecten en/ of handel? Het afgelopen decennium zijn er enkele agrarische adviesbureaus opgericht met het doel om agrarische medewerkers te voorzien van zowel agrarisch advies (van hoge kwaliteit) als van agrarische producten die kunnen worden gebruikt om de omstandigheden voor het vee te verbeteren.

Een van deze agrarische adviesbureaus is Wijsman agrarisch advies- en handelsbureau uit Zoetermeer. Het bureau is in januari 2005 door Sander Wijsman opgericht. Het agrarisch advies- en handelsbureau Wijsman B.V. is begonnen als een bureau dat zich met name bezighield met advies over energiebesparing en het leveren van de producten die dit konden bewerkstelligen. In de loop der jaren na de oprichting was Wijsman B.V. in staat om een landelijke dekking aan te bieden met behulp van freelance-adviseurs. Zodoende is het bureau zich steeds meer bezig gaan houden met agrarisch advies.

Sinds 2008 produceert het bureau zelf volledig RVS uitgevoerde buizenkoelers. Vandaag de dag produceert het bureau zelf ook TL armaturen, gasontladingslampen en nog veel meer andere energiebesparende producten. In 2014 was Wijsman B.V. zelfs genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. De reden voor deze nominatie was het feit dat het bureau in augustus van hetzelfde jaar door het Nationaal Business Succes Award Instituut was verkozen tot de beste stalverlichter van Nederland.

Sinds 2011 is Wijsman B.V. ook ingeschreven als een ‘Cowhouse’ dealer. Een Cowhouse dealer biedt met name producten aan die zowel duurzaam zijn als goed voor het vee (in dit geval dus de koeien). Deze producten zijn uitgerust/ ontwikkeld met de nieuwste technologieën die ervoor zorgen dat de producten een lange levensduur hebben en dat de omgeving van de koeien (het vee) aanzienlijk verbeterd wordt.

Mocht u meer willen weten over Wijsman B.V. of over de producten die het bureau aanbiedt, neem dan een kijkje op hun website (www.wijsmanhandelenadvies.nl).

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl