Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

4 redenen om voor een laminaatvloer te kiezen

4 redenen om voor een laminaatvloer te kiezen

Wanneer je van plan bent om een nieuwe vloer in je woning te leggen wordt je misschien overspoeld door alle mogelijke opties. Zo heb je onder meer de keuze uit PVC, laminaat, tegels, vloerbedekking en ga zo maar door. Daarnaast heb je binnen elke soort ook nog weer diverse categorieën waar je uit kunt kiezen. Toch is en blijft laminaat in ons land een zeer populaire keuze. Dit heeft verschillende redenen. Zo is laminaat leggen appeltje eitje, is deze soort vloer eenvoudig in onderhoud en heb je de keuze uit tig verschillende opties (neem eens een kijkje op Bebo Parket!). Bovendien kun je er nog heel lang plezier van hebben. In deze blog gaan we wat dieper in op de vier redenen om voor een laminaatvloer te kiezen. Lees snel verder!

 

Laminaat leggen is appeltje eitje

Zelf een laminaatvloer leggen is helemaal niet zo moeilijk. Vooral wanneer je de laminaatvloer in een rechte ruimte zonder uitsparingen en rare hoeken wilt leggen ben je er echt niet dagen mee bezig. Het enige wat je moet doen is de planken op maat zagen en vervolgens kun je ze heel eenvoudig in elkaar klikken dankzij het handige kliksysteem. Laminaat leggen is dan ook appeltje eitje!

 

Het is makkelijk te onderhouden

Tapijt op de vloer mag dan wel lekker warm zijn aan je voeten, het is vaak ontzettend moeilijk schoon te houden. Met name lichte soorten tapijt kunnen al snel lelijk worden, vooral wanneer je veel met schoenen binnen loopt. Wil je een vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Kies dan voor laminaat. Wekelijks stofzuigen en af en toe de dweil er doorheen, meer is niet nodig. Ook wanneer je allergisch bent voor huisstofmijt is laminaat kopen de beste keuze.

 

Visgraat motief, extra brede planken, wit of licht eiken?

Wil je een vloer met een visgraat motief, extra brede planken, in een witte kleur of toch licht eiken? Ben je op zoek naar een duurdere variant of volstaat goedkoop laminaat ook al prima? Met laminaat kun je alle kanten op.

 

Je hebt er heel lang plezier van

Ook niet geheel onbelangrijk wanneer jij jouw portemonnee hebt opengetrokken voor een mooie nieuwe laminaatvloer: je hebt er heel lang plezier van. Dit komt omdat laminaat veelal voorzien wordt van een zeer slijtvaste beschermlaag.

 

https://www.beboparket.nl/