Foto Willem
Image default
Hobby en vrije tijd

Schorpioen 2020 Horoscoop

Schorpioen 2020

Carrière en geld

Het is belangrijk dat u een balans vindt tussen werk en ontspanning, horoscoop Schorpioen. Je hebt de neiging om workaholic te zijn en niet te weten wanneer je moet stoppen. Dit is een tijd om te leren hoe je slimmer en niet harder kunt werken. Je moet onthouden dat je voor je lichamelijke gezondheid moet zorgen, zodat je de energie hebt om alles te voltooien wat je bent begonnen.

Je bent een hele harde werker en je kunt je beter focussen dan bijna elk ander teken van de dierenriem, maar je kunt ook doorbranden. Als je lichaam rust wil, luister er dan naar. Duw er niet doorheen en vervang de wensen ervan, anders zal het op de lange termijn een averechts effect hebben. Je hoeft niet ziek te worden, je kunt het voorkomen, maar je moet je bewust zijn en je moet jezelf niet toestaan ​​om in die robotachtige modus te komen waar je niet opmerkt wat er in je omgaat. Dit is een goed jaar voor het krijgen van een promotie of een verhoging, vooral als je hard hebt gewerkt aan specifieke doelen. Als u als zelfstandige werkt, heeft uw bedrijf het potentieel om dit jaar exponentieel te groeien. Sommige van uw klanten willen meer van uw producten en diensten en dit zal uw inkomsten verhogen.

Als u in de helende of medische professie, counseling, coaching, onderwijs, mentoring, marketing, reclame of ontwerp bent, kan dit een voldoende lange tijd voor u zijn. Je creatieve energieën en je intuïtie staan ​​op een nooit geziene hoogte en je zult zeer bedreven zijn in het oplossen van moeilijke problemen en het bedenken van inventieve oplossingen. De beste tijd voor zakelijke en professionele activiteiten is van 11 januari tot 20 februari en van 23 juni tot 11 augustus – ten tijde van horoscoop Leeuw -. De belangrijkste tijd voor zakelijke beslissingen die uw carrière en uw financiën beïnvloeden, is van 26 juli tot 6 september.

Relaties

Als je single bent en je bent op zoek naar romantiek, dan is dit een geweldig jaar voor jou. Je bevindt je in een bepaalde romantische cyclus en je kunt zelfs je soulmate vinden. Een liefdesrelatie waar je in terecht komt, kan heel liefdevol, koesterend en magisch zijn. Je zult je diep geliefd voelen en je zult diep van je partner houden. Dit is een tijd voor grote integriteit en nabijheid. Je kunt spirituele extase met Widder ervaren.

Dit zou een goed jaar zijn om overzee naar een romantische locatie te gaan waar je die ene speciale persoon kunt ontmoeten. Dit is een goed jaar voor het uitbreiden van uw sociale omgeving. U kunt zelfs uw zakelijke relaties combineren met sommige van uw sociale activiteiten. Het kan leuk en heel stimulerend zijn. Als je al een relatie hebt, heb je de gelegenheid om naar grotere diepten te gaan, meer van jezelf te delen dan ooit tevoren en om nog sterkere banden tussen jou te creëren.

Alle grote drama’s in je relaties zijn nu achter je. Dat gebeurde allemaal in de voorgaande drie jaar. Alles zou nu meer onder uw controle moeten voelen en u kunt uw wilskracht gebruiken om uw relaties te laten werken. Je zult niet geïnteresseerd zijn in lichtgewicht liaisons, je zult zoeken naar relaties die een doel hebben, die je aandacht en je toewijding vereisen. Dit geeft je een diep gevoel van verbondenheid en veiligheid. Je beste tijden voor liefde en romantiek zijn van 5 januari tot 20 februari, van 11 mei tot 10 juni en van 1 december tot het einde van het jaar

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/