Foto Willem
Image default
Hobby en vrije tijd

Creatief post versturen met versierde bubble envelopes

Ben jij iemand die het nog super leuk vindt om ouderwets post te versturen naar vrienden en familie? Dan vind je het ook vast een leuk idee om de verpakking waarin de post wordt verzonden te personaliseren. Laat de creatieve geest in je helemaal los met deze tips voor creatieve post!

 

Bubble envelopes wrappen

Iedereen weet hoe bubble envelopes uitzien. Meestal hebben ze een saaie bruine of gele kleur en zijn alles behalve mooi om naar te kijken. Maar daar kun jij verandering in brengen! Door gebruik te maken van inpakpapier kun je bubble envelopes helemaal naar eigen wens versieren. Zo is het voor de ontvanger écht een cadeautje in de brievenbus bij thuiskomt. Naast dat het er super leuk en vrolijk uitziet dient het ook nog eens als extra laagje voor om het pakketje. Dubbel beschermde bubbel envelopes!

 

Gepersonaliseerde postzegels

Wil je niet het hele pakket wrappen met de gekste printjes, maar wil je wel je post een persoonlijke touch geven? Dat kan door gebruik te maken van gepersonaliseerde postzegels. Dit is een super leuk idee voor geboortekaartjes, bruiloft uitnodigingen of kinderfeestje uitnodigingen. Zo zie je maar dat een klein detail al veel kan doen.

 

Hergebruik verpakkingsmateriaal

Een van de gekste manieren om post te verzenden is toch wel door oude verpakkingen te hergebruiken. En nee, het gaat niet om oude bubble envelopes. Het gaat om bijvoorbeeld ontbijtgranen verpakkingen. Dit zijn hard kartonnen verpakkingen in de vorm van een rechthoek. Klaar voor verzending met een beetje tape om de hoeken, een adres en een postzegel.

https://verpakgigant.nl/bubble-envelopes/