Foto Willem
Image default
Bedrijven

Huur een VW camper tijdens je vakantie

Ben je op zoek naar een uniek vervoermiddel voor tijdens je vakantie? Vind je het niet erg om ‘back to basic’ te gaan? Denk dan eens aan het huren van een VW camper. Beleef het authentieke vakantiegevoel terwijl je rondrijdt door jouw favoriete vakantieland. Met een VW camper wordt jouw vakantie een groot avontuur!

Verblijven en overnachten in een VW camper

Het grote voordeel van een VW camper is dat je alle benodigdheden onder één dak hebt. Je eigen vakantiehuisje op wielen brengt jou overal naar toe, terwijl je ook nog geniet van de flexibiliteit die een VW camper te bieden heeft. Heb je bijvoorbeeld een mooie plek gevonden waar je niet alleen langs wilt rijden? Zoek een camping in de buurt uit en gebruik deze plek als uitvalsbasis om de streek te verkennen. Met een VW camper kan je gaan en staan waar je maar wilt, terwijl je al je dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt. In de camper is een slaapplek aanwezig en kan je kookbenodigdheden vinden. Ook is er voldoende ruimte aanwezig om je persoonlijke spullen op te bergen. Ten slotte vind je in de camper ook stoelen en een tafel voor buiten, zodat je heerlijk in het avondzonnetje voor je camper kan genieten van de natuur.

VW camper huren voor een roadtrip

Een VW camper kan je huren voor een vakantie in eigen land of daarbuiten. Ook is het mogelijk om met een VW camper een roadtrip door meerdere landen te maken. De VW camper is dankzij het goede onderhoud geschikt om lange afstanden af te leggen. Dus als je altijd al een roadtrip door Europa hebt willen maken met een VW camper, dan is dit je kans! Je zal in ieder geval geen spijt krijgen wanneer je kiest voor een roadtrip met een VW camper, want deze staat garant voor een onvergetelijke vakantie!