Foto Willem
Image default
Bedrijven

Een eend huren? Dit is waarom je het moet doen!

Het huren van een auto mag voor veel mensen dan misschien niet meteen een praktische oplossing lijken, in sommige gevallen is het wel degelijk een goed idee. Waarom zou je nu een eend moeten huren, en wat zijn de voordelen van een professionele verhuurservice? Hier lees je alles wat je moet weten!

Huur een eend bij een professionele verhuurservice

Een eend is een andere benaming voor een kleine, kever-achtige wagen. Het gaat in de meeste gevallen om een klassiek model, waardoor je je misschien afvraagt waarom je nu zo’n auto zou kunnen huren. Hieronder vind je alvast wat inspiratie:

1. Een eend als trouwauto

Tegenwoordig zie je niet zoveel eenden meer op de straat rijden, maar dat wil niet zeggen dat ze helemaal overbodig zijn geworden. Veel mensen die trouwen, willen hun trouwfeest of ceremonie een extra traditionele en sprookjesachtige look geven met een eend. Zo’n wagen is klein en gezellig, en leent zich perfect als voertuig voor net getrouwde koppels om na het feest weg te rijden!

2. Een eend als showroommodel

Daarbij kan je zo’n eend natuurlijk ook huren als je bijvoorbeeld een thematisch feestje of evenement een extra leuke uitstraling wilt geven. Organiseer je een event waarbij oude auto’s centraal staan, dan is de eend huren zeker een goede idee. In dat geval hoeft te wagen zelfs niet meer te kunnen rijden, en dat komt in de meeste gevallen een stuk goedkoper uit!

3. Een eend voor parades en meer

Ten slotte kan je een eend ook huren om bijvoorbeeld op te smukken en te gebruiken als paradepaardje in een stoet of parade. Vaak kopen bedrijven die dergelijke evenementen organiseren oude auto’s op, die ze dan eigenhandig renoveren en opsmukken. Meestal kost dit helemaal niet zo veel, en toch krijgt de stoet of parade een kleurrijke, gezellige uitstraling!