Foto Willem
Image default
Auto's en Motoren

Dit autobedrijf in Lopik staat voor u klaar bij de aankoop en het onderhoud van een auto!

De aanschaf van een auto is een hele klus. Het is iets wat u niet zomaar doet. Daarom is het fijn om geholpen te worden door een professional, met kennis van zaken. Voor uitgebreid advies bij de aankoop van een nieuwe auto, kunt u terecht bij Autohuis Benschop, een autobedrijf in Lopik. Ook kunt u hier terecht voor onderhoud aan uw huidige auto of voor reparaties – mocht dat nodig zijn.

Een ruim assortiment aan auto’s

Het autobedrijf in Lopik biedt een groot aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s van verschillende automerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het merk Volkswagen, maar biedt ook auto’s van Audi, Škoda en Seat. Er zijn zowel nieuwe als tweedehands auto’s beschikbaar, die beide zo hun voor- en nadelen hebben. De nieuwe auto’s zijn natuurlijk ongeschonden, maar ook wat duurder. De tweedehands auto’s zijn al gebruikt, maar kosten een stuk minder. Bovendien zijn de tweedehands auto’s van het autobedrijf in Lopik relatief nieuw.

Maak gebruik van de onderhoudsservice

Het is noodzakelijk om regelmatig onderhoud te verrichten aan uw auto. Ook hiervoor staat het autobedrijf in Lopik voor u klaar. De auto kan grondig worden gecheckt of u kunt een afspraak maken voor een apk. Is uw auto beschadigd? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren, om verergering te voorkomen. Als er onderdelen vervangen moeten worden, wordt dit gedaan met de officiële onderdelen van het automerk.

Ontdek de kwaliteit van deze specialist

Het bedrijf is bijna 40 jaar geleden opgericht. Er is dus geen gebrek aan ervaring en dat is te merken. Het autobedrijf in Lopik weet alles van auto’s en is altijd bereid u te helpen en te informeren. Het bedrijf streeft naar een persoonlijke benadering en de medewerkers luisteren echt naar u. Bovendien is het erg betrouwbaar. De specialisten komen hun afspraken na en zodat u echt op het bedrijf kunt bouwen. De kwaliteit van de auto’s die ze aanbieden, is uitstekend. Voor onderhoud kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten. Uw auto is in goede handen.