Foto Willem
Image default
Bedrijven

Directiekeet aanschaffen

Met een directiekeet kun je een klus snel bijsturen

Als jouw bedrijf een klus op locatie heeft voor een korte of langere periode, dan is het handig om als aannemer in de buurt te zijn van uw personeel. Dat kan door een van de flexibele directieketen van Brouwer aan te schaffen voor op de bouwplaats. Een kwalitatief goede directiekeet is echter meer dan een plek om een bouwklus van dichtbij te kunnen begeleiden en een project waar nodig bij te sturen. Een directie-unit of schakelunit heeft nog meer voordelen.

Waarom kiezen voor een directiekeet op locatie?

Een directie-unit kopen voor gebruik tijdens bouwproject levert u als uitvoerder veel voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan het volgende: Een eigen unit voor de directie kopen betekent dat u altijd de beschikking heeft over een directie-unit en kunt inzetten wanneer u dat wilt. Kies dan ook voor een keet met passende heftrucksleuven, die eenvoudig te verplaatsen en te vervoeren is. Zo ben je niet afhankelijk van een verhuurder, huurperiodes en andere beperkingen die een huur bouwkeet heeft. Een belangrijk voordeel van directieketen is dat deze eenvoudig uit te breiden zijn met meerdere units. Zowel in de breedte als hoogte kunt u units toevoegen of weghalen, afhankelijk van de behoefte. Een directie-unit is bewezen goed voor de band tussen de bedrijfsleiding en de bouwvakker op de werkplaats. De lijntjes zijn lekker kort, er kan samen geschaft worden ze creëren een gevoel van eenheid binnen een bedrijf. Tegenwoordig zijn er veel opties qua directie-units. Zo zijn er uitgebreide units te koop met een keuken en toilet, units met extra opslagcapaciteit voor gereedschappen en materialen, diverse kleuren en ontwerpen, et cetera.

Mogelijkheden en maatwerk

Laat u inspireren door de opties die er zijn qua directieketen. Bekijk de mogelijkheden die er zijn en laat uw bouwkeet op maat maken door een ervaren en betaalbare expert in Midden-Nederland!