Foto Willem
Image default
Bedrijven

4 leuke manieren om de leukste herinneringen vast te laten leggen

Het Fotoalbum heeft een breed aanbod aan fotoboeken. Hierdoor zit er altijd wel een type tussen die bij jou past. Klein of groot, licht of zwaar: wat je ook zoekt, hier kun je het vinden. Om de keuze net wat makkelijker voor je te maken hebben wij op een rij gezet wat je kunt verwachten per type:

Hardcover fotoboek

Een fotoboek met een harde kaft heeft vaak een chique uitstraling. Een fotoboek met een harde kaft heeft ook veel weg van een gewoon boek. Hierdoor zie je vaak fotoboeken in de boekenkast staan bij jou familieleden of vrienden. Voor herinneringen die goud waard zijn en niet kwijt mogen raken is dit dan ook een goede uitkomst. Een hardcover fotoboek gaat namelijk ontzettend lang mee, vaak nog langer dan je denkt.

Softcover fotoboek

Een softcover fotoboek kun je eigenlijk vergelijken met een magazine. Het softcover fotoboek is een stuk lichter dan een hardcover fotoboek. Hierdoor kun je het fotoboek gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Hebben jullie net een kindje gekregen? Of zijn jullie net getrouwd? Dan is het softcover fotoboek perfect voor jou. Hiermee kun je al je collega’s op de hoogte stellen van het kleine wondertje of jouw prachtige trouwjurk.

Spiraal fotoboek

Wil jij een fotoboek dat jij bij wijze van spreken mee kan nemen in je broekzak? Dat kan met het spiraal fotoboek. Deze wordt al gemaakt vanaf 12×8 cm! Door de spiraal binding blijft het fotoboek hoe dan ook licht. Of je nou kiest voor het kleinste fotoboekje of het grootste fotoboekje.

Verzamelalbum

Heb jij een aantal jubileum foto’s? Of ga jij ieder jaar met je gezin naar dezelfde plek op vakantie? En heb je daar dan een vaste plek om een foto te maken ieder jaar? Zet deze herinneringen vast en verzamel ze in een verzamelalbum. De eerste keer ontvang je dan het album inclusief de eerste foto’s. Hierna kan je per 10 foto’s een navulling bestellen. Perfect dus voor de verplichte vakantiefoto’s!