Foto Willem
Image default
Mode en Kleding

Welke dingen mogen niet missen in je tas

Welke dingen mogen niet missen in je tas 

Heb je soms ook het gevoel dat je te veel dingen in je tas door de dag meeneemt? Of juist dat je dingen vergeet in je tas te stoppen? Is het niet verstandig dat je een afvinklijstje maakt voor jezelf zodat je zeker weet wat er juist wel of niet thuishoort in je tas?

Welk gerei hoort standaard in je tas te zitten

Iedere vrouw heeft wel iets van cosmetica in haar tasje zitten, dat hoort er gewoon bij. Vooral als je vaak onderweg bent dan is het wel zo fijn om je even op te frissen. Dat geldt natuurlijk voor een klein busje deodorant. Sommige vrouwen hebben ook wel een klein flesje drinken bij zich en vergeet dan ook niet vochtige doekjes of zakdoekjes stel dat je eens morst. Denk er ook aan om je portemonnee bij je lijstje toe te voegen. O maar wacht eens even, tegenwoordig betalen mensen meer met de pin of met een chipkaart. Je wilt niet dat de pasjes onder in je tas beland, dus kijk eens even bij deze rubriek pasjeshouder dames. Dan blijft alles mooi bij elkaar en neemt verder ook geen ruimte in beslag.

Ben je toe aan een nieuwe tas

Zeg je ben toe aan een nieuwe tas, want mijn oude is helemaal versleten? En wil je liever een hippe rugzak, kijk dan even in de rubriek rugzak leer. Alle kleuren en combinaties die perfect bij je outfit en je figuur passen. Heb je zoiets ben toch wel een beetje bang dat mijn tas gestolen wordt, want dat helaas komt het steeds vaker in het nieuws en zeker als je in een drukke omgeving bevindt dan wil je ook veilig op straat kunnen dan kijk dan even in de rubriek anti diefstal rugzak. Even iets over deze rugzak vertellen. Het is gemaakt van sterk materiaal en ook voorzien van verstopte ritsen waardoor een tasjesdief niet makkelijk aan je spullen kan zitten mocht je even niet opletten. En dat niet alleen deze anti rugzak is ook voorzien van een alarm die je kunt koppelen aan je telefoon waarbij je partner of ouders of kunt waarschuwen dat je je onveilig voelt. Zij kunnen contact met je opnemen en je proberen gerust te stellen. Je wilt tenslotte wel veilig over straat kunnen. De techniek wordt alsmaar beter in deze moderne tijd. Travel and stay safe.